Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Trybunał Kar.

CiachoPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, założyłem ten temat, aby podyskutować o naszym "Trybunale"..

Nie wiem czy też to zauważyliście, ale przeważnie głosują tam tak zwane plebsy/nooby et.,

( nie wszyscy), którzy twierdzą, że ktoś jest winny dla zabawy..

Np. ja patrze dzisiaj, a tu ban.. Za co? Bo przeciwne drużyny reportowały mnie, iż wycarowałem gre mojej

drużyny <lol xD>. Dla mnie to jest bezsens.. Nie wiem po co w tym trybunale może głosować przeważnie każdy..

Przy okazji pytanie.. Moge się odwołać od bana, jeśli jest niesłuszny?

Opublikowano

Jeśli na prawdę tylko za to dostałeś bana, to możesz pisać odwołanie.

Ogółem wkurwia mnie jak wejdzie jakiś idiota i będzie wciskał tylko "Ukarz", ot tak, bo jeszcze komuś by było za dobrze.

Game Over

Opublikowano

Właśnie miałem o tym robić w niedługim czasie temat. Zrobiłem sobie taki mały test:

trybunal.png

19 na 19 spraw to PUNISH...

Chyba o czymś to świadczy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

I jak tu teraz grać, gdy zostaniesz zreportowany, przez przeciwników, których pojechałeś,

a potem jakieś dzieci dla zabawy wybiorą opcję "ukarz" ;>

Opublikowano

E no bez kitu.

Ja wczoraj się wkurwiłem na maxa bo była taka sprawa że miałem raz bana za flame na jakieś 3 dni i wczoraj dostałem drugiego bana i mi napisali że mam perma....

Sorry ale po 2 banach perm?

Bez przesady, moim zdaniem to administracja powinna sprawdzać te zgłoszenia jak już.

Na szczęście dobrze że mam jeszcze smurfa.

Opublikowano

Strasznie głupie pytanie mam- jak sprawdzić, kto Cię reportuje?;p W sensie, czy mogę sprawdzić reporty dla mojego konta.

Opublikowano

@ UP - Nie wchodzic . Kase za to dostanie.

@ Topic : Tak, w trybunale powinno byc tak : Glosowanie od 30 lvl i Reporty sprawdzane przez support, aby nie bylo takiego czegos jak Free Ban/Warn.

20utztj.jpg

Opublikowano

najlepsze jest to : gram wczoraj rankeda jestem pierwszym pickiem i koleś od razu pisze ' ad karthus top ! " , wzial teemo i skonczyl ze statami 1/17 a jego spelle to : revive i clearity , na bocie -,- kiedy kazdy z naszego teamu napisal ze go reportujemy to gracze z drużyny przeciwnej napisali że dostanie on honora za to że ich zfeedował i będą nas reportować za to, że go flejmimy ! ta gra schodzi na psy, elo

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

2 bany w ciągu 30 dni po 7 dni. GG. Ludzie trolują, wyzywają, kradną linie a i tak zreportują tylko CIEBIE bo to ty trolujesz, chciaż nie ważne ze dogadałeś się z prawie każdym, że to ty idziesz na mida ale takie polskie dziecko oczywiscie musi pickować mida nawet jak jest picknioęty

Opublikowano

@topic nie ma banów za darmo w trybunale, zgłoszenia które "przeszły" (otrzymały dużą liczbę PUNISH w trybunale) idą do sprawdzenia przez pracownika riotu, i to Riot decyduje o tym czy zostanie przydzielona kara a jeżeli tak to jaka i na ile. Najlepiej to pokaż nam swoje sprawy (masz je na mailu ;]) i zobaczymy czy jesteś taki niewinny.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Przeważnie w większości spraw jest podane 5 reportowanych gier. Tak więc wystarczy przejżeć każdą z nich i wystarczy 1 flame do bana. Ja osobiście za każdą najmniejszą obrazę od razu daję punish. Flamerów trzeba tępić...

Zapewne jak up napisał, byłeś winny. Sorry ale ja byłem reportowany wiele razy i jakoś nigdy nie dostałem nawet najmniejszego ostrzeżenia a co dopiero mowa o karze.

League of Legends

Opublikowano

@up
no i właśnie ty jesteś jednym z przykładów tych pierd*lonych trolli, to, że ktoś wyżył się na tobie nie znaczy, że ty musisz się wyżywać na innych. I przez takie coś to zasrane ścierwo się szerzy ! gratuluje mózgu człowieku

Spokojnie człowieku.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

ja tam nie zagladam ,wiem ze slabo gram wiec nie karze za to innych ,wy to jestecie koxy ,diamond i wogole

czemu was na lcs nie bylo?

kazdy popelnia bledy ,jedyne czego sie nie wybacza to afk

­

Opublikowano

Ja też ostatnio dostałem bana za report z przeciwnej drużyny (full polski team) wycarowałem mecz adc 32-3 ,więc jak kogoś zabiłem każdy pisał rzeczy typu "Wypierdalaj ,report , Jebany fart" no i dostałem bana ... za to że dobrze grałem ...

Ps. Ja raportuje tylko jeżeli ktoś jest AFK albo specjalnie pada i trolluje

Ps2 własnie teraz grałem mecz gdzie udyr na solotopie zabrał smite i zajebał mi blue i napisał że jemu jest bardziej potrzebne ...No kurwa ?

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

@up

no i właśnie ty jesteś jednym z przykładów tych pierd*lonych trolli, to, że ktoś wyżył się na tobie nie znaczy, że ty musisz się wyżywać na innych. I przez takie coś to zasrane ścierwo się szerzy ! gratuluje mózgu człowieku

Czytać nie umiesz? Flamerów trzeba tępić bo to nie są normalni gracze, nie potrafią normalnie grać tylko cisną po ludziach. Przez to nawet jeżeli komuś nie pójdzie mecz, on go zflamuje i obrzuci błotem wtedy taki gracz całkowicie pogrąża się w coraz to gorszym feedzie bo stara się zdobyć za wszelką cenę fragi aby nie dostał jednak tego reporta. Tak wyglądają niektóre gry i to jest przykre dlatego ja sam za każdy flame w strone własnego teamu punishuje i to jest logiczne i zgodne z głównym regulaminem.

Mózg mam w porządku, nikt na mnie się nie wyżywa, widać kolego masz problemy ze sobą. W tym momencie pokazujesz swoje dziecinne zachowanie, flamujesz mnie i starasz wyprowadzić z równowagi czy co? Ochłoń trochę, naucz się wypowiadać na dany temat bez obrażania innych może wtedy wezmę twoje zdanie pod uwagę, jako godne uwagi, a nie jako wypociny małolata.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...