Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug RP - i bajki o grzywnych itd.

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jest to wina Riot więc od ponosi konsekwencję od PayPalu a my od Riotu

2.Jak inni mówili : kłania się prawo międzynarodowe okradaliśmy Niemców[ściema to jest] :

a)były to fake dane

b)nie musiałeś wybierać też niemieckich fake ponieważ są też z innych krajów

c)PayPal jak i Riot ma siedziby w Polsce

3.Co nam grozi :

a)Tym co wydali małe sumki 1x , zapewne bany a w najmniejszym przypadku odebranie RP [ już Riot to robi ... ]

b)Grzywny w wyższych przypadkach

c)Ci co oszukali riot na pokaźne sumy to sprawy w sądzie [ nie bójcie się Riotowi to na złe nie wyjdzie , za sprawę jeszcze wy zabulicie albo pójdziecie siedzieć + ]

4.Albo , albo Riot będzie dobry i da wszystkim bany albo będzie zły i posprząta wszystko i jeszcze dojdzie im troszku do budżetu

PS- czekam już 12 dni na odp. supportu jak coś dam ss co napiszą mi .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zakaz przecież jest pisanie postów na temat bugów a po 2 wszyscy to wiedzą -.- chcesz zabłysnąć czy coś? Riot nie będzie żadnych spraw robił ponieważ w tedy musiało do sądu wybrać się pokaźna liczba ludzi... To nie tylko Polacy kradli co wy myślicie ,że inne kraje z tego nie korzystały ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

I tak by wszystkie sprawy wygrał Riot i byśmy musieli płacić za rozprawy jeszcze ... Tak kiedyś taki bug był to Riot i tak wszystkim dał bany tylko .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Pomyśl.. Dajmy na to, że około pięćset ludzi użyło tego bugu w polsce <pewnie więcej>

+ kilka tysięcy w Europie, i Riot miałoby zakładać sprawę komuś? Przecież oni by sie po sądach

włóczyli przez kilka lat, ja sądzę że żadnych spraw nie będzie. Najwyżej bany.

Opublikowano

Nie Paypalu ,nigdzie indziej to nie działa . A strona fake it poniesie wine od Paypal , w Polsce już tys. os. tego użyły .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nie Paypalu ,nigdzie indziej to nie działa . A strona fake it poniesie wine od Paypal , w Polsce już tys. os. tego użyły .

Jakbyś poczytał regulamin fake.it wiedziałbyś co jest wpisane i co się generuje poprwanie a co nie:)

Opublikowano

Jakbyś poczytał regulamin fake.it wiedziałbyś co jest wpisane i co się generuje poprwanie a co nie:)

Nie rozumiem ,przecież to nie są prawdziwe dane jakiś ludzi ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Doładowałem sobie i kumplowi po 20 Euro i narazie ani nie ma zadnych problemow, banów a tym bardziej wycofania RP. To jest wlasnie caly riot.. tylko strasza.

Byl kiedys ten bug co nie usuwało postaci jak sprzedales i dalej tego nie naprawili, tzn. moj kumpel ma dariusa ktorego sprzedal do teraz.

Opublikowano

Jakby to były prawdziwe konta to byśmy mieli od razu takie problemy i to od banków też tak to z jednego konta można było tyle tys . ciągnać chyba cię . Straszycie będą tylko bany dla tych poniżej 20 euro .

DO ZAMKNIĘCIA !!!

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Mi jeszcze nic doładowałem tylko za 10 euro czekam na odp. supportu bo się im przyznałem ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

1) Nie ponosimy odpowiedzialności za działania odwiedzających
naszą stronę internetową. Danych generowany jest na własne ryzyko, a także
używane bez jakiegokolwiek wpływu z naszej strony. 2), ta strona na własne bluźnierczych generować dane Verwantwortung, jednak dane te generowane free / wymyślone. Zatem wykluczyć, że w jednym z wygenerowanych jednostek noszących szkodę. 3) Jeżeli osoba prywatna znajdzie w generowanych danych, więc zapytać nam to kontakt z nami. Każda pozycja, będziemy oczywiście usunąć tak szybko jak to możliwe. Nawet firmy / Inne strony internetowe są oczywiście do tego prawo do skontaktowania się z nami i mogą wyrazić ich problem. 4) wszelkie dane, które można znaleźć na tej stronie mogłyby znaleźć również. Niniejszym zapoznać się na stronie internetowej Chaos Computer Club. öffnetlich Podobnie wszystkie inne dane w Internecie. W konsekwencji, żadnych nielegalnych treści na tej stronie można znaleźć. 5) Ostatecznie to odpowiedzialność osób odwiedzających strony, jeśli dane lub uszkodzenie występuje, czy nie. Jednak autor tej strony nie stwarza szkody. Pytamy, jakie należy podjąć w widok. Dziękujemy za zrozumienie!

Nic tu nie pisze o prawdziwych danych

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nie wiem czy wygrają sprawę w sądzie bo :

"Riot Pointsy nie mają wartości pienięznej , jest to jedynie waluta gry"

Więc jest to + na korzyść "złodzieji"

Opublikowano

Nie wiem czy wygrają sprawę w sądzie bo :

"Riot Pointsy nie mają wartości pienięznej , jest to jedynie waluta gry"

Więc jest to + na korzyść "złodzieji"

Nie.

Moga spokojnie przeliczyc ile jest wart na zlotowki kazdy rp i wyliczyc ile okradles.Tak samo jest w metinie,niby sm czy yangi to waluta gry ale jak okradniesz z tego to spokojnie mozesz pojsc na odsiadke

sstwc.jpg

Opublikowano

Żaden plus, oznacza to tylko tyle, że nie można iść do sklepu i zapłacić RP. RP są usługą, za którą ustalona jest cena a w momencie jej zamówienia zawarta została umowa kupna-sprzedaży. Ja mam wrażenie, że jednak wszyscy mylą faktycznie najwyższy problem. Główną winą wszystkich zamieszanych w ten czyn, wprowadzanie fałszywych danych do systemu bankowego, co już jest poważnym przestępstwem finansowym ściganym z oskarżenia publicznego. A znaczy to dokładnie tyle, że jeżeli ktoś zawiadomi prokuraturę o całej sytuacji to ona będzie musiała zbadać sprawę. A już naprawdę śmiesznie się zacznie robić, kiedy w ramach zabezpieczania dowodów prokuratorzy zaczną zabierać komputery.

Opublikowano

Żaden plus, oznacza to tylko tyle, że nie można iść do sklepu i zapłacić RP. RP są usługą, za którą ustalona jest cena a w momencie jej zamówienia zawarta została umowa kupna-sprzedaży. Ja mam wrażenie, że jednak wszyscy mylą faktycznie najwyższy problem. Główną winą wszystkich zamieszanych w ten czyn, wprowadzanie fałszywych danych do systemu bankowego, co już jest poważnym przestępstwem finansowym ściganym z oskarżenia publicznego. A znaczy to dokładnie tyle, że jeżeli ktoś zawiadomi prokuraturę o całej sytuacji to ona będzie musiała zbadać sprawę. A już naprawdę śmiesznie się zacznie robić, kiedy w ramach zabezpieczania dowodów prokuratorzy zaczną zabierać komputery.

zapomniałeś dopisać ze za kilka dni u każdego w domu będzie SWAT + GROM

Opublikowano

Gimbusy prawnicy, zamknijcie juz te pizdy z tymi tematami bo mnie wkurwiacie. Wzieliscie rpki, wiedzieliscie jakie sa konsekwencje - nie ma nic za darmo jak to ktos kiedys powiedzial. Dziekuje dobranoc, i przestancie pierdolic ze riot zrobi to, riot zrobi tamto bo chuja wiecie, czekajcie na oficjalne info a nie jakis pojeb na 1wszym poscie kozaczy ze riot zrobi to i tamto, zebys sie tylko nie zesral idioto.

pozdrawiam cieplutko

Opublikowano

zapomniałeś dopisać ze za kilka dni u każdego w domu będzie SWAT + GROM

Generalnie jedynie wskazałem źródło tego co może stanowić faktyczny problem. Jesteś w stanie wskazać jakiś błąd w tym co napisałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...