Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fly-Home [Sky-Block + Rozrywka] [35s]

Razor257

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

W najbliższym czasie na serwerze zostanie zmieniony plugin dt. wysp, będą nowe wyspy, każdy od zera ponadto na kilka dni zostanie włączona wh - jeden z naszych moderatorowi wpadł w "furie" (rozwalił wyspę (zamienił wyspę w lawe wordleditem i zalał spawn lawa) na szczęście inni moderatorzy byli przygotowani i wiedzieli co zrobić, Przeprowadzimy poważną selekcje w teamie, możliwe, ze ktoś odejdzie, ktoś dojdzie (PROSZĘ NIE PSICA PODAŃ) ponad to poświecimy ten czas na dopracowanie parkourów, zbudowanie nowych ponad to rozważamy dodanie pluginu caparature the flag i zbudowania kilka aren do tego, zrobienie lepszej mobareny, ogarniecie spleffa (coś się zepsuło) dobudowanie aren sg, ulepszenie sklepów, warpu dla vipów, dodanie dokładniejszych informacji o eventach. Dodanie kilku pluginów i zmodernizowanie komend i rang. Po 2 tygodniach gry na tym serwerze (każdy z teamu miał przynajmniej 2 serwery) poznaliśmy i zobaczyliśmy wszystkie popełnione przez nas błędy. Tym razem planujemy zrobić ten sam serwer ale z wieloma ulepszeniami i ugodnieniami.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale multi - reklamy są zabronione. Myślisz, że nie znalazłem tego serwera? ŻADEN nowy temat Ci nie pomoże. Serwer słaby, tacy idiotyczni moderatorzy to u was norma. Ogarnijcie się. Tak czy inaczej moja rezka :

erwer nie warty uwagi. Dlaczego?

Administracja w ogóle NIE MIŁA. Napisała do mnie 'Spierdalaj Głupi Chuju' a po tym dała bana. Dlaczego? Już wyjaśniam.

Razor (no a jak, mod) tepał mnie na eventy, na które ja sobie NIE ŻYCZYŁEM tpa. Następnie, gdy było OX, zaproponowałem mu,

że zbuduję profesjonalną maszynę dla niego. A ten 'Gówno mnie to obchodzi'. Najmniejsze uwagi (np. napisałem 'jom') zgłaszał mi 'a co to jom?' a potem 'nie robisz tego specjalnie'. A ROBIĘ to specjalnie. Jeszcze jedna sprawa. Zgadali się na skype, że napiszą tu kilkanaście pozytywów, byście wbijali. serwer jest zerem. Sama prezentka GÓWNIANA.

-PLUSY

1 osoba fajna

-MINUSY

-Praktycznie żadna atmosfera

-Administracja BARDZO nie miła.

-Ogólnie sklepy itp. gówniane.

- Eventy codziennie, zdarza się, że nawet 5 w jedną godzinę.

-Ogólnie cały serwer spadł już na psy

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...