Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Twoja mapa !

RookiePL1503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

wymyśliłem sobię że założe taki dział w którym opowiadamy o waszych ulubionych mapach w BF P4F możemy też pisać o mapkach które chcielibyśmi ujrzeć w BF :) może ja zacznę

moja ulubiona mapka to Mashtur (chyba żle napisałem :P)

ponieważ przy że tak powiem głównym placu jest taki budynek w którym się ZAWSZE kampię :D

chciałbym mapkę na której byłoby duuuuużo budynków do któych można wejść i żeby były ukryate przejścia :D

(ale ja wymagający xD)

Opublikowano

Jakaś mapa typowo lotniczna(dużo samolotów i dużo heli),można by było trenować latanie a nie tak jak kampienie jak na omanie lub dalianie na 2 samoloty.

Mogli by dodać więcej helikopterów na omana i daliana.

Ulubiona mapa oman i dalian bo są samoloty;)

PS.Rookie dobry pomysł ale możemy sobie pomarzyć ;(

Opublikowano

ja ulubionej mapy nie mam ale kiedyś Bardzo ale to Bardzo dużo grałem na Masthur jakoś przyjemnie mi się grało na tej mapie snajperem a tera gram głównie asultem i preferuje rush sharqi i ta mapa jest chyba moją ulubioną i to dla wszystkich klas .

A co do wymarzonej mapy to jakaś ogromna w klimacie pustyni ewentualnie śniegu by można było grać normalnie wszystkimi klasami coś typu oman ale większa

Opublikowano

Dla mnie najlepsza jest Oman. Grając mechanikiem zawsze tam mi najlepiej idzie prawie zawsze ;)

Najwięcej punktów ile tam wbiłem to 6232 - dla niektórych może to być mało ale dla mnie i tak jest dobrze.

Jeszcze zależy od broni używanej ale teraz jak kupiłem UMP45 jakoś lepiej mi idzie

Jak napisał @up też lubie Sharqi Rush, tam można narobić expa i kasy - najlepszy mój wynik tam to: 7856

Opublikowano

Dla mnie najlepsza jest Oman. Grając mechanikiem zawsze tam mi najlepiej idzie prawie zawsze ;)

Najwięcej punktów ile tam wbiłem to 6232 - dla niektórych może to być mało ale dla mnie i tak jest dobrze.

Jeszcze zależy od broni używanej ale teraz jak kupiłem UMP45 jakoś lepiej mi idzie

Jak napisał @up też lubie Sharqi Rush, tam można narobić expa i kasy - najlepszy mój wynik tam to: 7856

do expienia lepsza jest karkand rush na sharqi mam 17k w 1 rundzie a na karkand tylko 19 i to snajperem ogólnie lepiej się expi na karkand rush ale sharqi jest jakoś wygodniejsza

Opublikowano

Ja lubię karkand szturm dobrze mi się tam gra snajperem z l96 albo m24 lub szturmem z l85 . A drugą ulubioną mapą jest sharqi też szturm tam najwięcej gram medykiem z mg36 i usasem elite :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Legenda
Opublikowano

Ja najbardziej lubię grać tryb rush, ponieważ normą jest osiągnięcie 7500pkt co na moim małym lv to dużo.

Najbardziej to chciałbym mapę o podłożu pustynnym. Tzn. walka dwóch drużyn zaczyna się w opuszczonym miasteczku na obrzeżach Damaszku gdzie trwały, zamieszki nawiązujący do władzy dyktatora al-Asada. Powodem walki zbrojnej jest podejrzenie o tajnym bunkrze terrorysty, który naraził się obu krajom. Niestety chciwość zemsty doprowadza do konfliktu dwóch armii co skutkuje wybuchem wojny. Mapa musiała by zawierać pełno małych, zniszczonych budynków opuszczonych przez ludność cywilną, pełno krętych, gdzie nie gdzie wąskich korytarzy, którymi przemycano broń, pełno szkieletów: zwierzęcych, ludzkich oraz efekty burzy piaskowej.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

najlepsza to oman

A mapę to bym chciał taką śnieżną wielkości trochę większej od omanu z dużą ilością tanków jetów heli i drzew (ale takie coś to lepiej na forum BFP4F piszcie bo tu to se można pisać do rozwalenia klawiatury ;))

LOL

Opublikowano

Ja preferuje Karkand - Gorączka, dla snajperów ;) Można pobijać rekordy strzałów na odległość gdyż mapa jest bardzo duża i duża jest odległość w lini prostej do strzału.

a8ac30e6.png

Opublikowano

Jak chciałbym mapke na której byly by same APC, Czolgi, Samochody... Ale zeby ona byla taka olbrzymia zeby nieoplacalo sie chodzic. :D np.Taka pustynia. Bez budynkow. Czysty mordor czolgami. :D Cos takiego w BF3 chyba jest. A ogolnie to moja umubiona mapka jest OMAN. Mozna latac i ogolnie. Ale i tak wole chodzi i rozwalac innych bo mam niezawodne RPG. :D

PS:Dlatego chcialbym taka mape bo mam RPG! I by szlo nabic w [...] punktów. <3

98536577623773438248.png

Opublikowano

mapa na którą oczekuje to mashtur RUSH teraz 13k na enginierze na uzie a z RUSH?

PROPOZYCJE to sobie piszcie na forum BF a nie tu... temat nie na miejscu.... tutaj możemy sobie marzyć co jest bez sensu .... piszcie na forum z wymarzonymi mapkami....

YAY

Opublikowano

@Up.

I tak to da takie samo gufno jak użalanie się tutaj, myślisz, że ich to coś obchodzi?

Coś najbliższe mają wyjść chyba barsa i mashaatur ale nie jestem pewien.

A co do tematu to Oman i karkand rush.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Best map for me is :

- Dragon Valley

Because ?

Lubię terroryzować tych na C z heli ^^ Zdobywając 20k expa na runde xD

Chciałbym ujrzeć całego Dragon Valey'a tak jak z BF2 lub dodać mapkę z dodatku bf2 armored fury (Miała być już dodana, info od easy) ;x

OndteAw.png
Opublikowano

Dragon Valley - Najlepsza mapa dla mnie czemu ? -lubię sobie podexpić na heli a tam kille łatwo idą i duże k/d można nabić i są heli których nie ma na dalianie i omanie :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

@UP

Ja się tam na Heli nie dam rady załapać, każdy mi ją zabiera 8S. Ale tam nie ma AAV IGLA, tylko chyba 1 TOW, dlatego jest tam łatwiej. Na Omanie są 2, przy A i D (Jeszcze są w bazach RU i US), co mnie strasznie denerwuje <_<. Tylko podlecę do bazy wroga i już mnie namierzają :P, ale dobra już nie będę narzekać i tak słabo latam -.-.

@Topic

Najbardziej lubię mapki rush, czyli Sharqi i Karkand. Najbardziej mi odpowiada mapa Sharqi w trybie Rush.

A co do mapek Infantry i tymi z pojazdami to lubię wszystkie mapki (Mogłem to na początku powiedzieć xD)

I czekam na nowe mapki xD

Opublikowano

Ulubiona mapa? Hmm... trudno powiedzieć. Jako agresywny snajper dość dobrze gra mi się na Sharqi Rush, mam sentyment do Basry - niby nie dla snajperów, ale granie tam daje mi dużo zacieszu. Uwielbiam Mashtuur z racji mnóstwa celów na placu oraz na długiej ulicy przy bazie Rosjan - zawsze przebiegnie jakaś zagubiona kruszyna :D Karkand też jest niezły, można go uznać za wzorową mapkę w środowisku miejskim. Jakoś nie miałem szczęścia pograć dłużej na Karkand Rush, ani razu nie zagrałem całej rundy, zawsze mnie coś wywalało i nie znam mapy zbyt dobrze. Kiedyś, gdy jeszcze sporo punktów ładowałem w pilotaż heli, uwielbiałem Oman, DV troszkę mniej. Dalian - owszem, pozwala wbić mnóstwo punktów, ale jest dla mnie zbyt... hmmm.... ponury? Coś w tym stylu. Teraz jednak przerzuciłem się na szturm i nie latam wcale, zamierzam to zmienić, kiedy zacznę rozwijać inżyniera.

Co do wymarzonej mapki - chciałbym jakąś pustynną, specjalnie pod snajperów, dużo camping spotów i przeszkód, albo jakiś tryb gry w którym snajperzy odgrywaliby fundamentalną rolę. Z chęcią zobaczyłbym mapkę w klimacie afgańskim - piasek i strome góry. I oby nie miała gęstej mgły... mój komp uciąga tylko Super Low :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dragon Valley - Najlepsza mapa dla mnie czemu ? -lubię sobie podexpić na heli a tam kille łatwo idą i duże k/d można nabić i są heli których nie ma na dalianie i omanie :P

a ja tam nie nawidzę Dragon'a :P ale każdy ma swój gust :)

Opublikowano

Moją ulubioną mapą jest Oman....
A to dlatego bo jestem Long Range Sniperm i uwielbiam rozkładać ludzi z 250m a mój sprzęt to zestaw JTiger i dlatego tylko 250m planuje kupić M95 i lufe precyzyjna
A mój wynik na omanie sniperem srednio wynosi 8k-11k:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...