Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie pliki wybrać pod Dedyka? Nie żaden hamachi-gotowiec. Jakieś pożądne pliki, stawiałem na Terenzo, ale te pliki mnie tak wk******, że normlanie...

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ehh... Nie podobają mi się zbytnio ;( Mało rzeczy a poza tym vdi, mają mało tego wszystkiego ;(

Miyoshi

Opublikowano

No tak ale nie mozesz sb zrobic serwer na tych plikach a np questy shopy itp z innych plikow wyciagnac? ,pliki MYD,MYI,frm ,wgrac nadac CHMODA 777 i git

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja nie jestem w tym tak "oblookany". Jakbyś pomógł z serwerem to bym mógł ci zapłacić coś ;)

Miyoshi

Opublikowano

Pliki Torenzo przecież to jest gotowiec.

Pliki które nie są gotowcem to są pliki które ty sam Sobie edytujesz...

Opublikowano

Wiem. Ale chodzi mi o takie pliki, w których np. sa już KD +5 bo w Terenzo niema ;/

Miyoshi

Opublikowano

A idzie zrobić taki start.sh jak ma Terenzo? Bo na tym mi bardzo zależy żeby nie odpalać odrazu 4channeli

Miyoshi

Opublikowano

Up a nie mozesz uzyc jakich kolwiek plikow Np by Badar,Terenzo.. ? i wgrac do nich to co potrzebujesz ?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja mam by Terenzo narazie ;) jaki client jest do nich naj.? Bo nie chce zeby client zajmowal 2gb bo wtecy gracze nie beda chceli pobierac

Miyoshi

Opublikowano

Ja mam by Terenzo narazie ;) jaki client jest do nich naj.? Bo nie chce zeby client zajmowal 2gb bo wtecy gracze nie beda chceli pobierac

Jeżeli zależy na wadze clienta ściągnij clienta 2008 dodaj to co Ci potrzebne to nie będzie miał więcej niż 800 mb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...