Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wybór broni

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w środę będzie ta wyprzedaż permów za gp, mam ok. 180k gp i teraz moje pytanie, czy kupić g36e i przerobic na gewehra, i druga giete ? czy tylko g36e kupić?

Opublikowano

Niby tak, ale i tak nigdy tym nie zagrasz i ci raczej PERM GP nie zwiększy jako tako wartości konta.

Opublikowano

Chodziło mi o gewerha. Nie jest to zbyt dobra broń żeby na nią 100k wydać. Sama gietka wystarczy. Zapewne nie będzie tylko 1 perm. Więc możesz wydać te 100k na umpa czy co tam innego będzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

głupota ludzi kupuuja 100 broni a graja 1 bron powiem Ci tak: by Piecu

Sama gieta to potęga i nie przerabiaj jej na inne dziadostwo.

Kup raz, a nie 10x.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Mam pytanie od siebie czy faktycznie tak będzie że jak kupie giete zaraz po tym ją przerobię na byle jaką broń w gun emprium i będę mógł kupić 2raz gietę? Pytam dokładnie ponieważ nie chcę giety stracić chociaż mam też valkyrie na perma

Opublikowano

Mam pytanie od siebie czy faktycznie tak będzie że jak kupie giete zaraz po tym ją przerobię na byle jaką broń w gun emprium i będę mógł kupić 2raz gietę? Pytam dokładnie ponieważ nie chcę giety stracić chociaż mam też valkyrie na perma

Tak. Ale żaden z tego interes:) Bo zwykła gieta a valkyria nie różnią się praktycznie niczym.(z valkyrią się biega o 1 % szybciej niż z gietą zwykłą)

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma sensu kupować dwóch broni na perma tego samego typu np. ar, smg, sg, ar. Jedna gieta ci spokojnie wystarczy, gewehra czy jak to tam to szajs więc nie kupuj dwóch broni :>

@Down mówię o ar

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma sensu kupować dwóch broni na perma tego samego typu np. ar, smg, sg, ar. Jedna gieta ci spokojnie wystarczy, gewehra czy jak to tam to szajs więc nie kupuj dwóch broni :>

Sens jest:) Bo jak masz 2 smg to np na death roomie jedziesz na 2 smg. Jak sr only to na 2 snajpy wygodniej:P

Opublikowano

Ja was nie rozumiem skoro np mam ump45 a miał bym do kupienia ump zwykłe to dlaczego mam nie kupić skoro mogę go przerobić na thompsona i mieć 2 różne smg albo mam gięte valkyrie perma i kupię zwykła przerobię na gewhre i mam znowu inną ar i kupię znowu 2 gietę i mam 2 giety i gewhre a dlaczego by nie kupić skoro perm za gp wychodzi raz na rok bądź może więcej

Opublikowano

Ja was nie rozumiem skoro np mam ump45 a miał bym do kupienia ump zwykłe to dlaczego mam nie kupić skoro mogę go przerobić na thompsona i mieć 2 różne smg albo mam gięte valkyrie perma i kupię zwykła przerobię na gewhre i mam znowu inną ar i kupię znowu 2 gietę i mam 2 giety i gewhre a dlaczego by nie kupić skoro perm za gp wychodzi raz na rok bądź może więcej

bo gewehr jest chuyowy, nawet gorszy od m14, ale perm to perm, oby dali te 3 permy, albo chociaż 2: ar i sr wtedy już by było zajebiście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...