Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktory telefon lepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jaki telefon lepszy, prosilbym o podanie argumetnow. telefon ma mi sluzyc do przegladannia neta troche muzyki i raz na jakis czas gierka

HTC ChaCha vs HTC Wildfire S

@editt wielkosc ekranu niema znaczenia

I co to znaczy ze telefon ma jave?

Opublikowano

Praktycznie te same telefony - ja bym wziął Wildfire S ze względu na lepsze wsparcie nieoficjalne.

dzieki za opinie, ale musze jutro wybrac fona wiec prosze i wiecej opini :D

Opublikowano

Jeżeli dużo piszesz to chacha.

Inne względy - wildfire s

okkej dzieki, mam jeszcze jedno pytanie da sie zainstalowac gry z javy na androidzie? Bez przerabiania ich na andka?
Opublikowano

Wildfire s ma androida i pelno mozliwosci.

Przerobic raczej sie nie da, mozesz szukac jakiegos emulatora javy na androida.

a co to znaczy jak na strone msmg tam gdzie sa dane techniczne fonow.

taki swift l3 nie ma zazaczonej rubryki gry a htc chacha ma?

Opublikowano

Co do fona to Wildfire s . Up na takich stronach sa czesto bledy . Porownuj z inna strona o podobnej tematyce ;p A taki typowy telefon do pisania to polecam ci htc desire z mam i jestem zadowolony xD

BUM

Opublikowano

Mnie z tych dwóch telefonów bardziej przekonuje Wildfire S - mały, kompaktowy, nadaje się do przeglądania internetu i jakiś mniej wymagających gier. Cha cha też jest fajnym modelem - w końcu wygoda obsługi/pisania smsów. :)

Jeżeli telefon ma Javę to ma automatyczny dostęp do wielu aplikacji mobilnych - np. gier. Ogólnie Java to jest platforma do tworzenia wszelakiego rodzaju dodatków na urządzenia mobilne.

Opublikowano

Mnie z tych dwóch telefonów bardziej przekonuje Wildfire S - mały, kompaktowy, nadaje się do przeglądania internetu i jakiś mniej wymagających gier. Cha cha też jest fajnym modelem - w końcu wygoda obsługi/pisania smsów. :)

Jeżeli telefon ma Javę to ma automatyczny dostęp do wielu aplikacji mobilnych - np. gier. Ogólnie Java to jest platforma do tworzenia wszelakiego rodzaju dodatków na urządzenia mobilne.

a wiesz moze co to znaczy ze telefon ma zaznaczone rubryke gry, a lg swift l3 nie ma tej rubryki a gry dzialaja

Opublikowano

To znaczy ze telefon obsluguje jave (pliki jar). Jesli nie ma zaznaczonej tej rubryki to poprostu nie obsluguje. W wiekszosci przypadkow tak jak pisalem wczesniej telefony z androidem nie maja zaznaczonej tej rubryki bo nie obsluguja javy ale za to obsluguja aplikacje/gry dedykowane dla androida, dosteple w sklepie play.

Opublikowano

bardzo podobne telefony , wg. mnie wildfire S byłby lepszym wyborem.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...