Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jaka postać jest najlepsza do expa zależy mi jedynie na szybkim expie wybrałem łucznika ale jest bardzo monotonny i troche drogie eq ma a wy co polecacie?

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jezeli mozesz zainwestowac w przekaski lub poty many + wrozke wody to mozesz wziac maga, skilla tornado i np. na slonecznych lakach spota lisow bierzesz na tornado.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Zgodzę się, że mag jest dobry, lecz na początku o wiele lepszy pod expa jest łucznik. Przynajmniej nie trzeba w niego wrzucać dużej ilości kasy tak jak w maga i gra się bardzo przyjemnie, chociaż ja osobiście preferuję maga, gdyż łukiem trochę za łatwo mi szło ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Dodam jeszcze dopóki nie zamknęli że woj jest tani w utrzymaniu, a najlepiej expi się jego 1 sp- warem, ma dużo obrony a i atak niczego sobie, naprawdę polecam Ci grać wojem :)

Opublikowano

Dodam jeszcze dopóki nie zamknęli że woj jest tani w utrzymaniu, a najlepiej expi się jego 1 sp- warem, ma dużo obrony a i atak niczego sobie, naprawdę polecam Ci grać wojem :)

Co z tego, że woj jest tani w utrzymaniu, skoro musiałby wydać dodatkową kasę, aby rozwinąć go od początku.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Co z tego, że woj jest tani w utrzymaniu, skoro musiałby wydać dodatkową kasę, aby rozwinąć go od początku.

Ale on i tak zaczyna od początku, raczej nie ma nic wartościowego, a kase wydać? Ile? Napewno nie dużo, wojem się gra łatwo i tanio, dużo hp, dmg nie aż tak przesadnie małe :)

Opublikowano

Ale on i tak zaczyna od początku, raczej nie ma nic wartościowego, a kase wydać? Ile? Napewno nie dużo, wojem się gra łatwo i tanio, dużo hp, dmg nie aż tak przesadnie małe :)

Tak czy siak, trzeba kupić jakieś itemy na start, bo granie na sucho (u0 +0) jest bardzo monotonne, trudne i żmudne... zwłaszcza wojem.

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...