Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na stronie internetowej lub blogu ? Zobacz. :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zarobić? To musisz szukać. Gdy ja chciałem zarobić, to szukałem jakiejś małej firmy, która potrzebuje reklamy. O to Ci chodzilo? Bo ciezko rozkminić.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie wiem co to ... wytłumacz .

Upload PPA jest to siec za ktorą dostajesz pieniadze za wypełnienie ofert co ludzie wypełnią, zarabiam sam na tym pokaźne sumki ^^

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ile za taką ankiete można zarobić ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Upload PPA jest to siec za ktorą dostajesz pieniadze za wypełnienie ofert co ludzie wypełnią, zarabiam sam na tym pokaźne sumki ^^

No a pomożesz jakoś w to wbrnąć? Potrzebuje troche kasy:D

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

Nie wiem co to ... wytłumacz .

Mam blog na blogspot.com + nie chce AD SENSA !!

PPA jest to sposób zarabiania przez upload plików ,który jest w nich ankieta do wypełnienia a za każde wypełnienie masz dolary. Stawki zależą od danego kraju przeważnie najwięcej dostaje się z Francji 20$ +/- sam się tym zajmuję. Do tego musisz mieć niszę ,aby na czymś zarabiać z stroną własną bo na blogspocie to strata czasu.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

ile można zarobić za około 100 wypelnionych ankiet ?? Jakie są kryteria ? kto moze zawrzeć umowe ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Dodam że musisz uwazać na niektóre strony bo powypełniasz a na końcu nic nie dostaniesz albo będziesz musiał dopłacić do interesu :)

Zobacz na tablica.pl tam wpisz "przy komputerze" i wtedy do nich piszesz i oni mają zaufane strony które na pewno wypłacają :)

Opublikowano

jeśli chodzi o blogspot, to możesz np. nawiązać współpracę z jakąś firemką i umieścić jej banery. Im więcej obserwatorów i kliknięć w ten baner za pośrednictwem twojego bloga tym lepiej ;)

2lp4zo.jpg

Opublikowano

podpinasz te stronę pod adsense i są na niej wyświetlane reklamy. Nalicza Ci na adsense kasę za click i wyświetlenia.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tak, wszystko fajnie, tylko żeby wejść do programu adsense lub cokolwiek zarobić na jakichkolwiek reklamach, to trzeba mieć od chuja wyświetleń.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

TY SIE KURWO UCZ DO SZKOŁ A NIE KURWA PRZEZ NETA ZARABIAĆ.

CO JEDEN ROK MŁODZIEŻ JEST BARDZIEJ JEBNIETA.

40% wszystkich milionerów na świecie zarabia swoje miliony na necie, także wyjdź.

@Topic

Od razu Ci mówię, że gówno zarobisz. Dlaczego? Bo bloga masz darmowego a ludzie takich blogów nie traktują poważnie. + na AdSensie zarobisz krocie bo się nie znasz na rzeczy.

Opublikowano

Najlepszą kasę w necie możesz zarobić na handlu w co wątpie że to zrobisz. Ew youtube tam też można zarobić sporo jeśli masz rozwinięty kanał. Na blogu nie licz na miliony max 20-50zł.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie chce milionów, tylko z 20-40złoty czy ile w miesiąc ...
mam kanały na YT, 110 subków - czyli lipa. :D

A z tym PPA to nikt nie pomógł, nawet Venti_ który był chętny do pomocy na PW, bo nawet nie odpisał. :(

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...