Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na wszystkie uruchomione konta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozmy ze lowie na FishBocie kilkoma kontami na raz + mam wystawiony sklep.

GM zauwaze tylko jednego bota, czy ban poleci na wszystkie konta?

Tak czysto teoretycznie.

Byc moze ktos mial podobna sytuacje?

Chcialbym sprzedawac na biezaco drop choc mam pewne obawy.

Jak wy robicie?

Puszczacie bota i jednoczesnie wystawiacie sklep?

Weteran
Opublikowano

Zazwyczaj polecą wszystkie konta, jakie masz włączone.. miałem podobnie, grałem botem na dropku, a na drugim metinie główne konto, w końcu znalazł mnie GM, dropek dostał blokadę i chwilę potem główna postać też..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zalozmy ze lowie na FishBocie kilkoma kontami na raz + mam wystawiony sklep.

GM zauwaze tylko jednego bota, czy ban poleci na wszystkie konta? Raczej tak

Tak czysto teoretycznie.

Byc moze ktos mial podobna sytuacje? Dostałem na dwa konta.

Chcialbym sprzedawac na biezaco drop choc mam pewne obawy.

Jak wy robicie? Dropie 1h potem zmieniam postać i tak w koło.

Puszczacie bota i jednoczesnie wystawiacie sklep? Nie wszystko robię oddzielnie.

Opublikowano

Wlasnie mialem bliskie spotkanie z GM-em :) Lowie sobie rybki a tu nagle jakies ustrojstwo przy mnie stoi ;)

I na czacie zaczyna do mnie pisac. Oczywiscie za nim zareagowalem minela chwila. Popisal ze mna chwile a tu nagle ten sam GM jest przy moim drugim bocie. W miedzy czasie wylaczylem wszystkie boty wiec nie przylapal mnie na niczym;)

I tak sie zastanawiam czy bedzie ban?

Opublikowano

Wlasnie mialem bliskie spotkanie z GM-em :) Lowie sobie rybki a tu nagle jakies ustrojstwo przy mnie stoi ;)

I na czacie zaczyna do mnie pisac. Oczywiscie za nim zareagowalem minela chwila. Popisal ze mna chwile a tu nagle ten sam GM jest przy moim drugim bocie. W miedzy czasie wylaczylem wszystkie boty wiec nie przylapal mnie na niczym;)

I tak sie zastanawiam czy bedzie ban?

Raczej nie. Oni sprawdzają jeżeli nie odpisujesz.

Opublikowano

wlasnie po to pisza by sprawdzic czy jestes na koncie czy bocik lowi :)

ban poleci na wszystkie wlaczone konta (rowniez te na ktorych w danej chwili nie ma bota) bo GM ma mozliwosc sprawdzenia polaczenia danego IP

sposob ?

zalozyc kilka nowych kont, wyexpic do 30lvl i na nich Botowac nawet jesli poleci ban to z minimalna strata :)

(oczywiscie podczas botowania odradzam logowania glownych postaci bo poleci razem z botem po adresie IP )

moja sytuacja na PLu

bocik na 1 koncie lapal rybki w M2 a ja bylem w DT glowna postacia (oczywiscie na glownej bez zadnego bota) nie dopilnowalem bocika lapiacego rybki i oba konta zbanowane :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...