Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-44 jako czołg premium

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie jako premium ? i czy jeżeli będzie się go miało w garażu dostaje się automatycznie jego jako premium, czy czymś zastąpią ?

Opublikowano

Kiedy będzie jako premium ? i czy jeżeli będzie się go miało w garażu dostaje się automatycznie jego jako premium, czy czymś zastąpią ?

Nie wiadomo kiedy, ale jak już dadzą to pewnie za T-44 dostaniemy gratis jakiś inny czołg plus T-44 jako premium :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam nadzieje,że go poprawią jakoś lepiej i nie będzie na strzał dalej schodził-troche też pancerz by wypadało poprawić.Szkoda tylko,że z 85 działem a nie ze 100 bo to mniejsze rewelacji nie robi na tym tierze.

Opublikowano

Mam nadzieje,że go poprawią jakoś lepiej i nie będzie na strzał dalej schodził-troche też pancerz by wypadało poprawić.Szkoda tylko,że z 85 działem a nie ze 100 bo to mniejsze rewelacji nie robi na tym tierze.

Miejmy nadzieje że jednak tą setkę dadzą. Chociaż w sumie, darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy. Za darmo to i nawet 85mm mogę dostać :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Wydaje mi się,że o 100 to możemy zapomnieć bo to byłby z byt duży "dar" ze strony wargaming chyba,że znów jakieś inne działa wprowadzą wraz z nowym czołgiem.A jak nie to chociaż niech pancerzem nadrabia bo teraz nie "czuć",że on ma tyle i rzadko odbije.

Opublikowano

Genialna wiadomość :) Aktualnie mam T-43 więc chyba się wyrobię :D Jakby ktokolwiek miał jakies nowe informacje, to może umieszczajmy je w tym temacie, mnie najbardziej ciekawi kiedy, i czy na bank będzie jak z T34.

Opublikowano

the premium hightier Soviet medium tank will be a T-44 prototype with 85mm gun

według mnie będzie to całkiem osobny czołg: T-44 PROTOTYP z 85mm :] raczej WG nie zrobi darmowego premtanka ;]

Opublikowano

to wiem ale myslę że to był jednorazowy wyskok WG

a gdyby naprawdę mieli zamienić t44 na premium tanka to raczej nie było by na stronce co Xanter podal że premtankiem wyższego tieru będzie t44 prototyp tylko t44 bez tego proto.

Opublikowano

Kiedy najprawdopodobniej on wyjdzie ? Bo niewiem czy zdąże wyciorać od 2 tieru (nowe konto).

y526IOx.jpg

Opublikowano

Kiedy najprawdopodobniej on wyjdzie ? Bo niewiem czy zdąże wyciorać od 2 tieru (nowe konto).

Masz sporo czasu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale na stronie w aktualnościach na wocie pokażą taką informację? Czy będzie to robione w ukryciu przed graczami ?

10sfaxw.png

Opublikowano

Ale na stronie w aktualnościach na wocie pokażą taką informację? Czy będzie to robione w ukryciu przed graczami ?

Jest to narazie tylko na blogu developera, bo to sią plany na przyszłość.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja uważam, że chcą coś takiego zrobić w zamian za typa 59. Nie w sensie, że będą go usuwać czy coś takiego, tylko w tym, że zrobią coś podobnego tylko słabszego, bo nie chca już dawać do sprzedaży Typa 59 który jest troche OP tylko takiego T 44. :) Ja chciałbym wiedziec, kiedy coś takiego będzie dokładniej, przydał by się premium tank nowy. :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ja uważam, że chcą coś takiego zrobić w zamian za typa 59. Nie w sensie, że będą go usuwać czy coś takiego, tylko w tym, że zrobią coś podobnego tylko słabszego, bo nie chca już dawać do sprzedaży Typa 59 który jest troche OP tylko takiego T 44. :) Ja chciałbym wiedziec, kiedy coś takiego będzie dokładniej, przydał by się premium tank nowy. :)

Zapewne wprowadzą nowego premtanka z chwilą wejścia drugiej linii medów ZSRR.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...