Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Mental FMS

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

posiadan fms +9 sr 30, kd +3 gram wojem mentalem, z tego co wiem na mentala lepiej sprawuje zie rib, ale nikt nir chce sie zamienic nawet z doplata, cT z tym fmsem ugram cos tyn mentalem ?

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

No bo rib jest wiecej wart, dlatego nikt sie nie chce zamienic. Mysle ze fmsm ugrasz duzo, ale jednak rib to lepsze rozwiazanie.

Opublikowano

Tak, wartość RIB'a jest wieksza niz FMS'a

Taki RIB dla mentala sprawuje sie dobrze na koniu, troszkę słabiej fms, ale expic sie da. 30 sr to jest średnio dobrze, wiec źle nie powinno być.

Akurat np. w DT FMS jest lepszy od Riba, szybciej z buta moby sie wybija.

Opublikowano

Ogolnie fms jest szybszy i lepiej sie nadaje do expa z buta czy tez do pvp . A jesli chcesz expic z konia to juz polecam riba + skromny buff i expisz jak na privie ;p

BUM

Opublikowano

Obrażenia riba nie różnią się wiele od obrażeń fmsa a fmsem możesz sb zejść z konia i bić z buta. Nawet dla mentala lepiej mieć jednoręczną bo ribem ch*** bez konia zrobisz a dodatkowo nie da się nim bić bossów. Ja polecam fmsa zostawić.

Opublikowano

Zrób postać 7-9 lvl do Imha z podstawowym ekwipunkiem na minimum +7 i pójdź dropić RIB'y. Następnie sprzedaj swojego FMS'a, a za zarobione yangi ulepszaj danego RIB'a i kup KD+4.

Opublikowano

Póki co jak expisz z buta to fms lepszy. Dopiero gdy zaczniesz na bojowcu to do expa i na metki rib lepszy będzie o wiele.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja bym osobiście został przy FMS'ie.

Expiąc z buta szybkość ataku masz większą a wiadomo ,że później możesz sprzedać fms i kupić Riba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...