Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodawanie Reklam Nexon Cash

piwoszz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee... to wszystko jest robione spontanicznie jak dodawanie broni do item shopu :D
Dadzą wtedy kiedy dana reklama zostanie ileś tam zrobiona :D

Żeby jak najwięcej korzystać z jednej xD

Czasami dodadzą co tydzień, czasami co 3 tygodnie a czasami co dwa dni jest inna reklama ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja już czekam na nowe reklamy, lecz za wiele z tych co zrobiłem nie dostałem NX , nexon w ticketach tłumaczy się, że czegoś nie zrobiłem do końca.

Opublikowano

Ja już czekam na nowe reklamy, lecz za wiele z tych co zrobiłem nie dostałem NX , nexon w ticketach tłumaczy się, że czegoś nie zrobiłem do końca.

A chodzi Ci o reklamy Mobile czy FREE ?

Jeżeli za mobile to może być zabezpieczenia - nie dadzą Ci NX/Cash dopóki nie dostaną kasy ;)

Albo po prostu jeżeli masz możliwość zrób ją jeszcze raz.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mobile niektóre chodzą bez opłat tylko trzeba szybko zdezynfekować usługę, lecz za te darmowe to prawie nigdy się nie dostaje nx.

Opublikowano

1. mam pytanko za dezaktywacje tych płatnych usług, (chodzi mi o te reklamy co trzeba pin potwierdzać który sms'em przychodzi) - to czy za dezaktywacje pobiera mi kase z komy?

2. Gdzie znajdę te ''tickety'' , bo zrobiłem kilka reklam i raczej nie zaliczyło mi wszystkich to bym chciał wiedzieć czemu ;d. a nie wiem gdzie te ''tickety'' są?

Za pomoc lajki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...