Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Paypal bug

netin127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie,ale ostatnio na paypal jak się wykorzysta 2 próby (oszukania) ich to dają zabezpieczenie w stylu "zainteresowaliśmy się twoim kontem",próbowałem z hide ip,ale nie pomogło jak ktoś wie jak ukrócić moje cierpienia niech tutaj napisze.

Opublikowano

[HOT][shitty][PayPal][bug][Answer]Nad tymi zabezpieczeniami pracuje sztab specjalistów zarabiających na tym niemałą sumkę, więc wg. jakiś szarak amator nie ma szans znaleźć dziury.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Bug został naprawiony proszę nie zakładać takich tematów RP zostały pozabierane konta w większości przypadków po banowany

/

Opublikowano

To oczekujcie wezwania do zapłaty w skrzynce za 3 tygodnie

@Topic Bug naprawiony, nie ma RP, jakie to smutne

@Down

Chodziło mi bardziej o użycie fake danych do celów własnych

Opublikowano

U mnie nic nie zostalo zabrane i zadne konto nie zbanowane, a z tymi wezwaniami to juz przegiecie -,- To jest tylko i wylacznie ich problem ze nie maja dopracowanych zabezpieczen... W polowie gier byly podobne bugi i jeszcze nie slyszalem zeby ktos dostawal wezwania do zaplaty... To byla za duza skala tego wszystkiego zeby wysylac do kazdego powiadomienia czy co tam jeszcze wymyslicie

///UP

Jedynie PP moze sie przysrac wlasnie o te dane, ale my jako uzytkownicy internetu nie mamy wplywu jako tako co kto umieszcza w sieci.
Jezeli chodzi o tworcow fake-it to oni maja cieplo przy dupie... A smiem watpic w to ze teraz PP bedzie szukal po IP tylu ludzi z calego swiata i scigal ich za to, najbardziej prze****ne maja tworcy ww strony

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

A na co wam to przyszlo?? Ja dolaowalem tylko raz a pozatym mam neostrade i znienialem IP i tak sie zastanawiam na co mi to ma przyjsc...

Opublikowano

A na co wam to przyszlo?? Ja dolaowalem tylko raz a pozatym mam neostrade i znienialem IP i tak sie zastanawiam na co mi to ma przyjsc...

Poczytaj sobie co to jest IP komputera. Neo ci gówno da.

Mi przyszło powiadomienie pocztowe za kradnięcie RP, i mnie do więzienia zabrali w Guantanamo, mam nadzieje że współwięźniowie będą dzisiaj mieli dobry humor i nie dostane po mordzie.

A tak na serio, niech ktoś podepnie jakiś temat żeby gimby nie srały po nocach, bo minął już tydzień a ludzie dalej sie boją że im przyjdzie wezwanie do sądu, czy coś do płacenia...

Opublikowano

Poczytaj sobie co to jest IP komputera. Neo ci gówno da.

Mi przyszło powiadomienie pocztowe za kradnięcie RP, i mnie do więzienia zabrali w Guantanamo, mam nadzieje że współwięźniowie będą dzisiaj mieli dobry humor i nie dostane po mordzie.

A tak na serio, niech ktoś podepnie jakiś temat żeby gimby nie srały po nocach, bo minął już tydzień a ludzie dalej sie boją że im przyjdzie wezwanie do sądu, czy coś do płacenia...

Gościu, nie było dawanych banów na konta, a ty o jakiś wezwaniach mówisz ? Dobranoc

Opublikowano

Bug został naprawiony proszę nie zakładać takich tematów RP zostały pozabierane konta w większości przypadków po banowany

/

Kogo ty chcesz oszukać , ? Rusz dupe, i zobacz ze działa bez problemu (testowane).

Co do tematu, to jest to wina, że zakładasz 2 konta Paypal na tym samym ip. Wczoraj z kolega testowaliśmy nawet są problemy z robieniem RP na innych kontach, na innym ip drugi raz. Te same konto inny komputer, bez problemu przechodzi.

Co do tematu, moim zdaniem closed, ze wzgledu na podklejony temat.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Eh może Pay Pal z deka ogarnoł sytuacje ale wczoraj osobiście ich opierdoliłem na kolejne 20 Eurasów zmieniłem tylko IP z VPN na niemieckie podałem dane i pach da rade wszystko ale z dystansem :) Cyber Ghost VPN oto nazwa tych brameczek VPN przy rejestracji podajcie prawdziwy Email to dostaniecie licencje za dwa miechy premium a to jest potrzebne :) bo macie dużo lokalizacji niemieckich Pozdro dla tych co piszą te skurwiałe komenty że konta pobanowane sprawy w sądzie zwykłe pierdolenie gimbów srających po majtach

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Gościu, nie było dawanych banów na konta, a ty o jakiś wezwaniach mówisz ? Dobranoc

Gościu naucz sie czytać, bo masz chyba zaćmienie musgu.

Opublikowano

zamknij pizde, nie rozumiesz ironi to wypierdalaj do szkoly bo mnie tacy ludzie wkurwiaja

banow nie bylo i nie bedzie ja zajebalem ok. 10k rp nakupilem skinow i nie dostalem bana ani nic mi nie zabrano siema dzieci

Opublikowano

Nie po prostu gimbusów zazdrość zżera że nie korzystali bo srali po majtach a teraz pierdolą farmazony o kodeksie karnym pierdolone sprzedawczyki nikt bana nie dostał i nie dostanie moderator zamykaj to :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Jak zrobiło sie raz buga to nic nie zrobią, ale jak ktoś najebał tego po 20 k rp to może sie spodziewać bana

Opublikowano

Ktoś tam napisał, że banów nie było...Więc proszę wytłumaczcie mi to

42425500.png
Pozdrawiam panów, którzy dalej nie wierzą :)

ps. Z buga skorzystałem 3x

Opublikowano

Moje drugie zdanie w tym temacie jest takie,że nie mają prawa dawać banów bez tak zwanego uprzedzenia w formie ''pouczenia'',a tym bardziej grzywny jak nie było bo czytałem regulamin nie było nic ani w metaforze wspomniane,że za formę zdobywania rp na boku jest kara/grzywna/ban.
A co do kolegi który pisał o nowym ip np. u kolegi albo w szkole,próbowałem i dalej to samo ;/
A co do tych co piszą,że sposób nie działa to są naprawdę nie na czasie ;p
Ps.Nie straszcie ludzi bez powodu.UP fajne zdjęcie,ale kiedy ban z 2010 ?
Bo teraz już z tym nie walczą w formie banów tylko starają się to marnie naprawić ;]
Więc nie dramatyzować i odpisywać mi na temat bo potrzebuje pomocy !!
To na tyle dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...