Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik - Tworzenie modów (film) - najlepsze rozwiązania, i porządny kod!

Ktos94852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Przedstawiam wam serię, w której pokażę wam jak tworzyć mody do minecrafta.
Dlaczego robię te poradniki? Otóż w sieci jest dość mało poradników polskich, a jak się jakiś znajdzie, to fakt - ludzie pokazują, jak robić mody, ale nie wiedzą co robią, po prostu zrzynają linijka po linijce z jakiegoś innego poradnika. Ja jestem całkowicie świadomy tego, co piszę, i wytłumaczę wam tworzenie modów, oraz pokażę jak zrobić najlepiej działający, i zarazem najprostszy kod.
Zapraszam do oglądania, subskrybowania, komentowania, i łapkowania! smiley.gif

Jeśli chcesz się dowiedzieć, jakie mam doświadczenie w tworzeniu modów, wystarczy choćby obejrzeć wątek na minecraftforum z moim modem - zapraszam! : http://goo.gl/BtRAu

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Mam dla Ciebie wyzwanie zrobić mod który bd pokazywał enchant na multi bez potrzeby wgrywania go na serwer:)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Mam dla Ciebie wyzwanie zrobić mod który bd pokazywał enchant na multi bez potrzeby wgrywania go na serwer:)

Skoro jeszcze takiego nie ma, to pewnie się nie da. nie sprawdziłem, ale pewnie te informacje są czesciowo zależne od serwera, a wtedy to niemożliwe. Ale mogę sprawdzić ;)

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Nie ten dział :)

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...