Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp BM'em na Ravii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zamierzam sobie zrobic bmke, na serwie ravia.eu

Mam pytanie jak sie expi bm?

Jak dawac skille?

Fms sr 31 starczy?

Jakie bony w eq miec zeby sie fajnie expilo?

aktualnie mam 19lv za 1lvl bojowca

eq:

fms sr31 +9

Branza 1,5k hp 3 do pz

Wisor 1,5k hp

Kozaki +6 1,5K hp

tarcza na 21 +7 nno 10blok

bede mial:

Zbrojka 34/42 +7/8/9 z 1,5k hp i postaram sie cos do pz

Opublikowano

Do 39 poziomu mozesz expic WP. Wtedy zmieniasz na profesje BM.

Na ok 30 zrob stopa. Stworz dropka 6lvl i zarabiaj na hematach.

Zarob na fms'a i konia bojowego (runy konne)

pojdz takim builidem ochronka duch sferka uderzenie

Na 54 wbij ochronke na G. Mniej manh bedzie zzerac w v2. Zarabiaj cały czas na hematach a zarobisz na ładne eq. Nie spiesz sie, ładnie powoli zarabiaj

Opublikowano

Do 39 poziomu mozesz expic WP. Wtedy zmieniasz na profesje BM.

Na ok 30 zrob stopa. Stworz dropka 6lvl i zarabiaj na hematach.

Zarob na fms'a i konia bojowego (runy konne)

pojdz takim builidem ochronka duch sferka uderzenie

Na 54 wbij ochronke na G. Mniej manh bedzie zzerac w v2. Zarabiaj cały czas na hematach a zarobisz na ładne eq. Nie spiesz sie, ładnie powoli zarabiaj

Wyzej podalem jakie eq mam, mam cos do niego dokupic?

Opublikowano

Wyzej podalem jakie eq mam, mam cos do niego dokupic?

Kup zbroję na +9 z 2k PŻ i % obrażeń dodanych do HP oraz zrób tarczę na +9. Poza tym EQ powinno Ci wystarczyć na dłuższy czas gry - pamiętaj o tym, że nie możesz tylko expić, bo potem się wyłożysz z yangami (drop i zarabiaj też).

Opublikowano

Miałem gorsze i expiłem. Do 61 starczy. Tarcze na 42 pozniej kupisz i wbijesz nno na bo lub blok ciosow do v1/v2. Jaki helm? Sprobuj znalezc 7 na 21lvl

Mozesz w m1 jeszcze znalezc renifera z bonusem 50/100defa lub z atakiem. Zawsze jakies ułatwienie

Opublikowano

Miałem gorsze i expiłem. Do 61 starczy. Tarcze na 42 pozniej kupisz i wbijesz nno na bo lub blok ciosow do v1/v2. Jaki helm? Sprobuj znalezc 7 na 21lvl

Mozesz w m1 jeszcze znalezc renifera z bonusem 50/100defa lub z atakiem. Zawsze jakies ułatwienie

helmu tez nie mam.

ogolnie na serwie mam 70kk i chce zrobic tak zeby mi starczylo na zbrojke i helm, obawiam sie ze na helm nie starczy. A jaki helm miec? Jakie bony?

Opublikowano

to na hemtach uzbieraj jeszcze 30kk aby kupic zbroje na 34/42lvl +9.

Kask na sury jest drogi ale moze uda Ci sie znalezc +7 minimum. Bony małoznaczace ale jak bedzie trucie 8 lub reg hp 20 to bedzie dobrze

Opublikowano

Polecam zatrzymać się z expem na BMie, zrobić dropa do m1 na hematy i metki i zarobić na lepszego FMS i zbrojke.

Jak będziesz miał FMS 40sr+ oraz zbrojke na 42lv+9 to exp do 61lvla będzie szybki i przyjemny.

Przy rozdawaniu skilli ochronka na 1wszym miejscu.

Opublikowano

Polecam zatrzymać się z expem na BMie, zrobić dropa do m1 na hematy i metki i zarobić na lepszego FMS i zbrojke.

Jak będziesz miał FMS 40sr+ oraz zbrojke na 42lv+9 to exp do 61lvla będzie szybki i przyjemny.

Przy rozdawaniu skilli ochronka na 1wszym miejscu.

na serwie nie ma takie fms szukalem i nic, a co do zbrojki to na 61 zmienic? Czy dalej latac z ta na 42?
Opublikowano

Myślę , że taki fms, starczy, skille dawaj w ochronke jak bd expił na boju. Expij po mału nie szalej ;P. Najlepiej zrób buffka, wtedy bd jeszcze lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...