Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kilka pytań od nowicjusza.

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram humanem magiem. Istenieje na niego jakiś dobry build? Drugą sprawą jest ulepszanie rzeczy - czy jest jakaś szansa na niepowodzenie? A trzecia sprawa dotyczy smoka. Zbliża mi się 20 lvl. Jak wezwać smoka. Są jakieś życzenia do wyboru? Które wybrać? Na dodatek słyszałem, że na 20 lvl jest transformacja w dorosłego - muszę coś zrobić, czy sam mi się zmieni w dorogłego? I jeszcze jedno.. w zakładce skills (pod K) mam różne zakładki. Dlaczego używam tylko jednej? Da się innych? (chodzi mi o to co są akcje też itp).

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

1. Build podał przecież nady93 w innym temacie Tobie.

2. Podchodzisz do kopuły shenrona i wkładasz kule a potem naciskasz przycisk tam widoczny i wyskakuje ci, masz jedno życzenie tylko i dostajesz eq na swój lvl.

3. Transformacja w dorosłego jest na 30 lvl i quest wykonujesz.

4. Masz parę zakładek bo na 30 lvl będziesz wybierać master class czyli wybierasz jedną z tych 2 zakładek.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

mam jeszcze problem z questem na 20 lvl (o smoczą kulę...) mam już 20 level i nie wiem czemu nie mogę wziąść questa od engineer expert NPC. w czym problem? PS. gdzie mogę 21 lvl dobić?? nikt nie ma questów dla mnie.

Merlin_PL.png

Opublikowano

ok mam już te smocze kule.. tzn. przywołałem smoka ;D Dał mi jakiś shit ;pp

w sklepie dostałem itemki z lepszym defem :D

Merlin_PL.png

Opublikowano

a i ogarnąłem ten upgrade. rzeczywiście się kartę wybiera :D
właśnie mają dobry def magiczny, ale z atakami fizycznymi jest cieńko ;D

co do upgradowania to do +6 jest 100%

Merlin_PL.png

Opublikowano

co ty gadasz. powinno być tak, że magik ma sam w sobie dość dużą obronę magiczną, a fizyczną słabą, więc powinien dostawać coś na fizyczną. jak na razie to potworki mnie fizycznie tylko nawalają, więc wolę w czymś innym śmigać.

Merlin_PL.png

Opublikowano

no tak, może w przyszłości obrona na magię mi się lepiej zda, jednak teraz to nic mi po obronie magicznej : pp

OKej, dziękówa.

Merlin_PL.png

Opublikowano

po co jest mistrz craftingu? co on robi? widzę, że czegoś uczy, jednak po co, na co? Czy zabiera skill pointy, czy jak?

Merlin_PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...