Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LOG -.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem tu nowy i piszę z problemem dośc nietypowym boo. Gram w grę
o nazwie metin2 jak sam serwer globalny tak samo privy nie działają
skminiłem że poprzez uruchamianie przez zgodność windowsxp działało
wszystko dobrze ... Ale mój genialny ojciec zrobił przywrócenie
komputera (nie format a tam cofnięcie kompa o pare dni) pod moją
nieobecność i teraz ta opcja nie działa wyskakuje okno LOG i tam coś
pisze wszystko działało poprwanie co mam zrobić ;(

Wiem że było multum tematów tego typu ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. NIC PL MT5 PANDORAMT2 nie chce działać na zgodności gdybym miał syf nie eq czy coś to by mi nie zależało ale na tych serwerach naprawdę do czegoś doszedłem ;(

Opublikowano

Przeinstaluj metin2 i zainstaluj na komputerze http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,17635.html.

Nie dawaj mu takiego szitu -.-

Cześć jestem tu nowy i piszę z problemem dośc nietypowym boo. Gram w grę

o nazwie metin2 jak sam serwer globalny tak samo privy nie działają

skminiłem że poprzez uruchamianie przez zgodność windowsxp działało

wszystko dobrze ... Ale mój genialny ojciec zrobił przywrócenie

komputera (nie format a tam cofnięcie kompa o pare dni) pod moją

nieobecność i teraz ta opcja nie działa wyskakuje okno LOG i tam coś

pisze wszystko działało poprwanie co mam zrobić ;(

Wiem że było multum tematów tego typu ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. NIC PL MT5 PANDORAMT2 nie chce działać na zgodności gdybym miał syf nie eq czy coś to by mi nie zależało ale na tych serwerach naprawdę do czegoś doszedłem ;(

Co do Ciebie to najlepiej pobrać całego klienta od nowa i zainstalować .NET Framework 4.5 gdyż to wersja zaktualizowana od 4.0 a 4.0 to szit -.-

tutaj masz downloady:

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,35626.html

A pokażesz mi ten LOG ? zobaczymy co Ci tam wyskakuje i odpowiedź dam i problem załatwiony będzie.

Dla Moda: wybaczcie że nie dałem w code gdyż nie zadziałają linki po naciśnięciu i trzeba skopiować ;D

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Nie dawaj mu takiego szitu -.-

Co do Ciebie to najlepiej pobrać całego klienta od nowa i zainstalować .NET Framework 4.5 gdyż to wersja zaktualizowana od 4.0 a 4.0 to szit -.-

tutaj masz downloady:

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,35626.html

A pokażesz mi ten LOG ? zobaczymy co Ci tam wyskakuje i odpowiedź dam i problem załatwiony będzie.

Dla Moda: wybaczcie że nie dałem w code gdyż nie zadziałają linki po naciśnięciu i trzeba skopiować ;D

Pozdrawiam.

Szczegóły

Program Microsoft .NET Framework 4.5 jest już częścią tego systemu operacyjnego. Nie trzeba instalować redystrybucyjnego programu .NET Framework 4.5.

to do instalowania twojego tego framework ;D

A log to już sekundka ;)

Metin2.CREATE_NO_APPOPRIATE_DEVICE

Nie wiem co mam robić instalowałem Directx jave adobe flash i nadal nic ;( a właśnie karta graficzna AMD RADEON HD 7470M wcześniej jak już pisałem przed robotą ojca chodziło wszystko na zgodności ;(

Opublikowano

Szczegóły

Program Microsoft .NET Framework 4.5 jest już częścią tego systemu operacyjnego. Nie trzeba instalować redystrybucyjnego programu .NET Framework 4.5.

to do instalowania twojego tego framework ;D

A log to już sekundka ;)

Metin2.CREATE_NO_APPOPRIATE_DEVICE

Nie wiem co mam robić instalowałem Directx jave adobe flash i nadal nic ;( a właśnie karta graficzna AMD RADEON HD 7470M wcześniej jak już pisałem przed robotą ojca chodziło wszystko na zgodności ;(

Spx.. jeśli to PL a po logu widać że PL to pobierz paczkę którą Ci dam, a i jeszcze mi powiedz masz xp czy windows 7 ?

I najważniejsze.. gdzie masz wypakowanego klienta? ;)

Pobierz to i wypakuj do klienta, podmień oczywiście i uruchom i daj znać:

Kliknij tutaj aby pobrać.

Z logu wynika że brakuje Ci pliku że tak powiem, a chyba każdy wie że klient PL-a posiada virusy ? jeśli nie wiecie to już wiecie ;)

Metin2.exe :

posiada jakiś kod virusa, nie chciało mi się sprawdzać lecz z tego co wiem to nie jest groźny wirus gdyż ten wirus z tego co tak na oko zbadałem to wirus wysyłający dane na ftp PL-a oraz do bazy mysql, tylko jedno mnie dziwi, ale to mniejsza z tym..

metin2client.bin, metin2.bin :

też posiadają wirusy podobne co wyżej tylko troszkę dziwne według mnie ;f ale nic nie ma o przesyłaniu danych na inne ftp bądź na inną bazę mysql więc na 100% o konta się nie martwcie ;D

To co Ci dałem to są pliki z klienta Metin2 PL jak coś, bo z logu widać że coć brakuje.. ;d

Pozdrawiam i daj znać jak zadziała ;)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...