Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Procek

WhiteNinjaEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki zasilacz, płyta główna, aktualny procesor, karta graficzna?

@up

szybszy :ninja:

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Szczerze To Mam Zamiar Złozyć pcta czyli zaczynamy od zera :P chodzi mi głownie o to czy AMD czy INTEL. Które lepsze Do Gier, Prosze o podanie przykładowych procesorów do ceny którą podałem. a resztą ja sie sam zajme :))

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak lepsze AMD, lepsze Intel. Phenom 965 BE jest dobry, o ile będziesz podkręcał.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

to procel jak intel to http://techplanet.pl/produkty/procesory/intel-pentium-dual-core-g860-lga1155-box,25770.html

a jak amd to jakiś phenom x4, x6 nie znam się na amd

ale w cenie około 2k zł procek powinien być juz za około 500zł, bo z takim prockiem do 320 nie wykorzystasz w pełni możliwości nowoczesnej karty graficznej.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ty chcesz składać kompa na raty ? >.<

NIGDY się czegoś takiego nie robi w przypadku budżetowców - ceny przecież idą raczej w dół, nie w górę :rolleyes: , a za nim dozbierasz ...

Kiedy mniej więcej miał byś to 2.000zł ?

Nie ma czegoś takiego jak lepsze AMD, lepsze Intel

Jest, ale tylko i wyłącznie można tak porównać ze względu na oczekiwania, przeznaczenie i cenę.

Do renderingu chyba nie weźmie się i3/i5, a w grach i tak jakoś sobie dadzą radę. ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...