Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft seria

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Skoro to jest dział pogaduszki, i wiem że większość ma już dosyć owej gry ( zawsze znajdzie się hejt który powie że już jest za dużo ), lecz ja nie bo fajnie się w nią gra i jest nie zła zabawa.

A więc, robię inną serie niż wszystkie, to nie będzie że se se pozbieram cobblestona i zrobię domek tylko coś innego i na wielu ciekawych modach oraz z wieloma różnymi ciekawymi ludźmi którzy będą występować w niektórych odcinkach.

Pisze głównie temat z powodu prologu czy wam się podoba czy nie?

Opublikowano

Weź wyjdź z MineCraftem, pełno tego szłamu na YT. Zrób coś oryginalnego! Nie wybijesz się z serią MineCraft, musisz grać w ciekawe gry a nie w układanie klocków.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Witam,

Skoro to jest dział pogaduszki, i wiem że większość ma już dosyć owej gry ( zawsze znajdzie się hejt który powie że już jest za dużo ), lecz ja nie bo fajnie się w nią gra i jest nie zła zabawa.

Przepraszam, gdzie ty tu widzisz hejt? To jest sama prawda. Wszyscy już tym żygają, dziwie się tylko, że nie autorzy tych filmów... Ano tak, oni na was hajs trzepią, jak kloca stawiają. Nie nagrywaj bo i tak nic nie osiągniesz.

he?

Opublikowano

Widać, że chcesz typowo iść pod zarobek. Spamować tym co już rzygamy nie opłaca się. Kręć z mało popularnych gier na YT np. Kangurek Kao ;D

Opublikowano

Jak się wybijesz to zarobisz , ale będzie ciężko

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...