Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zablokowane Porty

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krotkie szybkie pytanie.

Jak zablokowac porty, by meic ping 999? Nie obchodzi mnie, ze za to sa bany, wiec prosze bez takich postow.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale to bedzie bez sesu bedziesz pingowal rooma i nie bedzie dalo sie grac . Bo bedziesz biegal przez sciany , Zreseruj routera ale tak zeby ustawienia na nowo poszyly i powinny porty sie zablokowac przynajmniej na moim tp linku tak jest

xD

Edit. @Down U mnie dziala . A liveboxa wymien na normalnego routera bo sie wieszaja xD Moj sie wieszal 3-4 razy dzienie wypizdzilem go przez okno i mam routera .;p

BUM

Opublikowano

REset nie dziala :/ Mam ZTE ZXV10 H202N Livebox 2.0

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Musisz zadzwonic na obsluge orange jak masz neostrade. I zeby odblokowac to tak samo. I uprzedze Cie ze sie zdziwia ze chcesz zablokowac a nie odblokowac. To moze byc trudna rozmowa xD

Opublikowano

@UP

Napisałem wyżej ... Przeczytaj

@2UP

Raczej nie zadzwonię :D

MAL

Opublikowano

Prawdopodobnie w routerze masz udostępnione porty tej gry dla PC . W routerze albo skasuj to udostępnienie w zakładce Advanced/Port Forwarding , albo skieruj je na inne PC. Oczywiście po takiej operacji zmień hasło admina do routera by młodsze rodzeństwo nie otworzyło sobie drogi na nowo .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dodam że jest też program ktory dziala na windows viste i starszy na nowszych juz nie. moze ja nie wiem otoz nazywa sie on Net Limiter pro

ustawiamy sobie ten program i plywam tak po mapie ze nie jestesmy do zabicia;]

#Edit PS a czy bann za to jest nie wiem bo nie uzywam tego tylko wiem ze sie da;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...