Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Punkty ligowe

Rynadi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa co za chuj jest z tymi punktami ligowymi, jestem w bronze 'I' tak wiem po chuju fest :) W tej jebanej pierwszej dywizji od 0 do 70 punktów ligowych dawało mi po około 5-7 punktów, a od 90 daje mi po 1-2 co to kurwa jest wgl ?

Opublikowano

Jak grasz duo z mniejszymi dewizjami to tak masz , albo prawdopodobnie zagrałeś mnóstwo rankedów . I polecam nie klnąc na forum bo to grozi ostrzeżeniem .

Opublikowano

Od początku sezonu jak nie było jeszcze tych całych punktów ligowych itp. rozegrałem prawie 250 ;D Nie gram prawie wgl normali, może ze 20 w tym sezonie ;D

Opublikowano

Im bliżej wyjścia z dywizji tym mniej leci punktów. I przy 90 leci po 1-3. I to jest jak najbardziej normalne i jak najbardziej ok. W końcu potem już nie możesz spaść, więc teraz musisz pokazać, że zasługujesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ha, ha, ha. Mi leci po 20 w srebrze. Pisz do supportu, bo to nie jest normalne. Mam 400 rankedów w s2 i 100 ws3

graphic.png

Opublikowano

ja mam po 10-13 w dywizji srebrnej ;p a odejmuje kurw... 20-25 i już nie wiem co jest nigdy z tego silvera nie wyjdę .. .

Do tematu mój kumpel nie miał tak jak ty tylko z 86 wskoczyło mu na 100 w bronzie 1 więc może napisz do supportu ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...