Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 na starszej karcie graficznej

Kornelx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem na laptopie windows 8 i działa pięknie oprócz gier (próbowalem na minecrafcieoczko.gif). Sterowniki aktualizowałem z poziomu menedżera urządzeń i windows update i jest napisane że są wszystkie najnowsze. Kiedy odpalam grę to wyskakuje Bad Video Card Drives. Karta graficzna: Mobile Intel 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1). Co zrobić aby gra działała?

Próbowałem na Intel i Windows Update robiłem i czasem był błąd że nie można zainstalować tego sterownika, chyba dlatego że jest już najnowszy.

Czytałem na stronach internetowych, że pod ten model karty graficznej nie pasuje windows 8, ale może da radę coś zrobić?

Opublikowano

skoro masz integre ściągaj sterowniki od producenta płyty. to te same co do visty albo w7

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro masz integre ściągaj sterowniki od producenta płyty. to te same co do visty albo w7

To komputer kolegi, był nowy, nie ma żadnych płyt niestety :/

Opublikowano

ma internet, ma google, ma slipki by sobie przeczytać na niej jaką płytę ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ma internet, ma google, ma slipki by sobie przeczytać na niej jaką płytę ma

W tym problem, że patrzałem na internecie i nic nie znalazłem na stronach, dlatego pisze tu, a on nie ogarnia w tych sprawach. To spojrzę jeszcze jutro na stery do płyty głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...