Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T26E4

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chcę poruszyć temat od T26E4.

Chcę wiedzieć jego zalety oraz wady

- Jaka penetracja , jaki dmg , jakie loswania

- Jaki pancerz z przodu z tyłu, boki oraz wieża

- W której lini nim grać

- Jak nim grać Ht czy Medem bo jego predkość wygląda na HT ale jednak wargaming dał go jako HT

- Jakie zarobki z premką oraz bez ( nie interesuje mnie zależy to od twoich umiejntności

- I co się liczy Fragi, czy dmg żeby dużo zarobić

- Inne czołgi mnie nie interesują tylko T26E4

- Jakie perki do niego dawać , Jakie sprzęty , i czy brać pociski za złoto

- Czy przebija 8t ,9t 10t

- Czy biorą go na Kampanie

I to wszystko co o nim chce wiedzieć . Może dużo tego możecie pisać na Priv na forum lub komentach . Pozdrawiam

Opublikowano

pena: 170 czyli dość przeciętna jak na 8 tier [trzeba znać weakpointy] DMG: 240 w połączeniu z ładowaniem [bIA+ ramer= mniej niż 7 sek] daje niezłe efekty LOSOWANIE: max 9 które nie zawsze spotka

pancerz: z przodu nie do przebicia dla nieogara, dla znająceko weakpointy nie stanowi dużego problemu boki słabe a wierza z przodu mocna nie licząc weakpointa

1 linia

grać jak HT ze słabym działem

z premką 50-70k na czysto bez 30-60k na czysto

DMG się liczy dużo bardziej niż fragi

BIA naprawa i specjalistyczne gaśnica, zestaw naprawczy, apteczka ramer stabilizator [+20% do celowania] i trzeci wg własnego gustu pociski za złoto tak ale w małych ilościach ja zawsze woże 7

jeżeli wiesz gdzie strzelać przebijesz wszystko co mozesz spotkać nie grając w plutonie

co do kompani nie wiem

Opublikowano

Penetracja jest niska, dmg mały, jednak strzela nawet szybko , losowania nie są najgorsze, bitwy 8+ zdarzają się rzadko

Pancerz jest dobry, szczególnie na wieży, gdzie jest ta blacha , jednak cały pancerz powyżej blachy jest weakspotem, a jest on DUŻY

Możesz pchać się do 2'giej , w bitwach 8+ , jeżeli tylko do 8, pchaj się do pierwszej, pancerz na to pozwala ;)

Grasz tym jak heavy, to ma tyle wspólnego z medem, że...

Nic ci nie poradzę, zarobki zależą TYLKO od umiejętności i bitwy, zwykle bez premki 20 na plus, za średnią bitwę

Dmg jest potrzebny do zarobku, ale jeżeli możesz, ubij, żeby on nie ubił ciebie ;)

Gold? Załaduj sobie z 5 łusek, i używaj na coś czego nie możesz przebić , perków i sprzętów ci nie powiem, bo czołgu nie mam, a piszę wszystko ze znajomości go w bitwie, i tego co mówi kolega posiadający ten czołg
Ale rummer, Towarzysze broni i wentylacja to podstawa xD

Z penetracją jest problem, działo nie jest najlepsze, ale cośtam przebije, jeżeli wie się w co strzelać

Kompanie? Nie widzę go często, ale nie gram na nich, więc ci nie powiem

Mam nadzieję, że pomogłem

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...