Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AFK

Pewexoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, denerwuje mnie to że jak wyjde na kilka minut dostaje upomnienia, a potem bana (mam 2 konta razem dostałem już 4 bany)

ma ktoś pomysł jak zrobić aby postać cały czas kręciła sie po bazie żeby nie dostał kolejnego bana.

I tu prosze bardzo hejterzy: Ktoś powie po co schodzisz a bo mam rodziców jestem w dodatku jedynakiem więc są nadopiekuńczy :/ i musze cały czas schodzić żeby zjeść kolacje itp.

Prosze o jakiś pomysł. Myśliałem nad tym aby napisać coś do supportu ale nie wiem czy to coś da.

Z góry dziękuje

PS: daje like!

Opublikowano

Rozumiem cie doskonale , jednak nie ma żadnego bota takiego , najwyżej że jak idziesz na kolacje rusz się , a za 5 min idz do pokoiku i znów się rusz , jednak zazwyczaj reakcja rodziców by była zła:)

Opublikowano

nie masz czasu na gre nie graj proste... bot może jakiś i jest ale nienawidzę pierdolonych afkow i ich zawsze zgłaszam więc nawet jakbym jakiegoś znał to bym ci nie podał :) a po za tym to nie ten dział :0

Opublikowano

@up

nie wiedzialem gdzie umiescic tego posta więc można go przenieść

a i mam czas bo moge grac max do 4h dziennie tylko zdarzają się częste przerwy

Opublikowano

Zrób tak , jeżeli rodzice nie mają nic do twojego grania , to przed graniem spytaj się czy będą coś chcieli w czasie pół lub 40 minut. Jeżeli tak to wykonaj je teraz lub nie graj . Jak nie to graj spokojnie:)

Opublikowano

Nie graj w ta gre, prosze Cie :] Jesli masz wychodzic. Tylko psujesz zabawe innym i tyle..

Na jesli o rankedy to juz w ogole i bardzo dobrze, ze dostajesz te bany.

Nienawidze : Feeder'ow, afker'ow, noob'ow itp.

20utztj.jpg

Opublikowano

@Up - Człowieku , wyłącz komputer czy ty wogóle czytasz , sprawa zakoczona a ty nadal piszesz głupoty i jeszcze takie. Zapewne masz 6 lvl , 1 postać i 9 lat.

Opublikowano

@Up - Człowieku , wyłącz komputer czy ty wogóle czytasz , sprawa zakoczona a ty nadal piszesz głupoty i jeszcze takie. Zapewne masz 6 lvl , 1 postać i 9 lat.

Smieszny jestes, ale ja to nie ty...

20utztj.jpg

Opublikowano

Heh widzę że ten post chcą hejterzy opanować.

Ja nie chce tych banów zrozumcie i to że afcze to też mi przykro bo wolałbym w tym czasie pograć, a to że ktoś afczył to można zgłosić po grze!

Poza tym co drugą grę jak gram to ktoś afczy! Raz w mojej drużynie afczył koleś i jakoś wygraliśmy (w drugiej drużynie nikt nie afczył)

PS: @up dzięki nie wiem czy skorzystam bo nie jestem jakimś ulubieńcem hacków.

Opublikowano

@up

moi rodzice sa zaskakujący a poza tym niektore rozgrywki trwają zamiast 40min to 60

dowód na to że są : zazwyczaj ide spac okolo 22 gre na kompie koncze o 21 wczoraj musialem konczyc o 20:30

mowie zdaze mecz rozegrac a tu dupa! :P

Opublikowano

Nie graj w ta gre, prosze Cie :] Jesli masz wychodzic. Tylko psujesz zabawe innym i tyle..

Na jesli o rankedy to juz w ogole i bardzo dobrze, ze dostajesz te bany.

Nienawidze : Feeder'ow, afker'ow, noob'ow itp.

Ja tez nienawidze noobow takich jak ty(braz 4) wiec prosze,nie udzielaj sie w tym temacie.

TOP@

Hmm...mozna rozwiazac to pokojowo,powiedz im ze chcesz miec 4h grania bez przerw ew.zeby Cie ostrzegali 30-40min przed.To powinno rozwiazac twoj problem

sstwc.jpg

Opublikowano

Heh pisanie do supportu nic nieda, musisz sam to ogarnac albo wcale nie zaczynac gry jak wiesz ze masz cos zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...