Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie chce sie wlaczyc..

pulo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale prosze o pomoc.. Sytuacja jest taka ze po pijaku z kumplem niechcacy usunelismy lola mi z kompa i dzisiaj od nowa zainstalowalem i wlaczam i jak sie pojawai ten obrazek ,,League og Legends'' to pojawia sie zamknij program i tak caly czas nie chce sie wlaczyc instalowalem od nowa chyba z 3 x i nic dalej... mam windowsa 7 64 bit

prosze o pomoc.

Opublikowano

Dobra latwo powiedziec ale ja zielony jestem mam ten rejestr przed oczyma ale co ja mam tam usunac?? prosze o help alebo o program ktory sam usunie :D

Opublikowano

Nie dziala... nic wyczyscilem all ccleanerem od nowa instalowalem i nic dalej to samo.. jak ktos bedzie mial jeszcze jakies pomysly niech pisze.. z gory dziekuje

Opublikowano

Dobra lol mi sie wlaczyl. Dla tych co maja problem zrobilem tak. odinstalowalem lola wyczyscilem rejestr ccleanerem zrestartowalem kompa instalowalem od nowa ale nic wiecej nie robilem na kompie.

A inny problem mam taki wrecz to tylko nawet pytanie moze byc. Filmiki na yt laduja mi sie z duzym wyprzedeniem np. fimik ma 15 min to tak z 5-7 min wyprzedzenia buffa a pytanie jest takie ze mam strasznie wysoki ping w grach typu lol wot bf3 ale zwlaszcza w lolu tak 300-500 ping czy to wina mojego neta?? czy to cos u nich?

Ale inne gry mi nie laguja typu Cabal,metin..nie wiem prosze o szybka odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...