Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś z was tańczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieliszek wódki lub browarek i tańczę wszystko co się da <3

a tak na sucho to sciany trzymam żeby nie jebły.

skpUo.png

Opublikowano

Tańczę jeżeli jest jakaś okazja - jak leci jakaś nutka to nogi mi się aż rwą do tańca (to samo, gdy np. słucham czegoś i siedzę na krześle przy komputerze). Jednak żeby to była moja pasja i żebym się kierował w tym kierunku to nie.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że jak byłem bodajże w 3 klasie podstawówki, to chodziłem na kurs hip hopu. Był to mój największy błąd w życiu, chodź poznałem 30 dziewczyn ;d

Tańczę jeżeli jest okazji to znaczy na dyskotece, na jakichś imprezach, osiemnastkach etc. Na studniówce, jeżeli na tak ową pójdę będę tańczył chyba mazurka czy jakoś tak.

Fajnie, fajnie, ale to nie jest moja pasja życiowa. Jeżeli potrafisz tańczyć na innych częściach ciała niż nogi, to wtedy się za to bierz na poważnie, bo w dzisiejszych czasach nie jest doceniany taniec na tak owych nogach ;p

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Chodzilem rok na brejkdens, tzn 3 miesiace :P CZy tanczyc umiem to nie wiem, ale latwo nasladuje czyjes ruchy wiec chwile sie przypatrze i moge tanczyc ^^

61093c6efb.png

Opublikowano

No ja coś umiem, ale nie powiem że to jakieś dobre jest. W szkole mamy zajęcia artystyczne na których tańczymy, nawet fajnie się bawimy. Może ktoś zna konkurs Hight School Miusical (konkurs miedzy szkolny - cała Polska)? Był jakoś 4 lata temu, moja grupa go wygrała (szkolna grupa, byłem w 4 klasie), pojechaliśmy za to na rewie na lodzie.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Jak lece do klubu to na wariata coś w stylu "techno wikinga" wszystkie dupczis moje <3

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...