Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]wpisuje e-mail i haslo i mi laduje bez konca

Binladenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule, wpisuje pasy i mi ciagle pisze Laczenie... zekalem z 40minut i nic, sprobowalem z kumplem na jego koncie i tez tak sie robi a u niego wszystko chodzi. Pomozcie prosze !!!

Mam dobry komp i szybki net, to nie wina tego. Gre kupilem na plycie z 4 innymi, i z niej ja zainstalowalem a pozniej pobralem aktualna wersje itp.

Opublikowano

Na pewno nie wina neta bo ja mam 1 mb i mi normalnie. Spróbuj reinstall możliwe że błąd w zapisie serwera albo coś.

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@up Reinstall i 4.5gb do pobierania..

Ja bym radził skontaktować się z supportem wota. Może oni coś zaradzą.

Opublikowano

Ktoś może w tym czasie przebywać na twoim koncie :) Spróbuj wejść w godzinach 24 lub 1-2 w nocy jak wbijesz normalnie to znaczy, że ktoś pyka na twoim koncie :)

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja tak miałem ale dowiedziałem się że na niektórych kontach są przeprowadzane prace konserwacyjne. To nie tylko ty tak masz mój kolega też tak miał i ja też.

Opublikowano

Nikt nie przebywa, bo ja zrobilem nowe :P

Dla mnie to nie problem pobiore od nowa :P

Mialem na plycie moze tam kryl sie blad pobiore z torrenta lub a oficjalnej stronki :P

Dziek iza pomoc, jak ktos ma inne podejrzenia to prosze o wypowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...