Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginy umilające grę na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie pluginy polecacie na serwer Frakcje + Survival?

Proszę podawać nazwę pluginu + jego opis

Pomoc będzie wynagrodzona :)

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+

Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe :D?

wgraj plugina na prace i money i sklepy dzięki temu gracze moga napiszac np. /jobs (nazwa pracy) albo /money (pokazuje ile ma piniędzy) i zrub sklep że jak naciskają tabliczkę to kupują żecz oczywiscie muszą mieć tyle piniędzy ile pisze i kupuja dana ilość zobacz se to : http://www.youtube.com/watch?v=UDwXE1lNwME a jak ci niepomorze to może to:

;)
Opublikowano

Hmm system monet raczej nie, ale pomyślę.

Rodzaje strzał by ułatwiły bardzo grę więc się nie przyda.

A mobarena może być :D

Czekam na następne propozycje : )

Opublikowano

Polecam tobie co raz robić eventy poprzez plugin CookieMonster dodawać np drop z zombie ciastek lub coś w tym stylu :) Naprawdę się sprawdza gdyż mam swój serwer i graczom się to bardzo podoba :) oczywiście robić to co jakiś czas nie cały czas a fajny plugin jeszcze to SimpleSpleef oraz mwParkour fajnie umilają grę :) Powodzenia w prowadzeniu serwera :)

Opublikowano

MoArrows - Dodaje nowe rodzaje strzał

The Ender Wand - Dzięki niemu można rzucać czary na graczy np. podpalać ich

Battle Night - Dodaje walki drużynowe... wgraj mapę "minecraft dota" i masz bitwy jak w LoL'u

Licze na like :D

Opublikowano

Plusy lecą : ), thx za pomoc

Czekam na jeszcze więcej.

Dodam jeszcze, że dobre byłyby rzeczy które dodają jakieś przykładowo rzeczy do drzew, jakieś pluginy które dodają nowe bloki itp.

Opublikowano

Znalazłem ciekawy plugin :)http://www.mpcforum.pl/topic/875106-dlautorski-orecreator/ może tobie też się spodoba jest przydatny dla graczy na np ozdobienie rudami diamentów zamku czy coś w tym stylu ;)

Mam jeszcze jeden ciekawy plugin na serwer SURV + FRAK polega on na tym żeby założyć gildie musisz trzymać w ekwipunku np 10 diamentów i dopiero wtedy da się założyć gildie jest to spore utrudnienie i ciekawsza gra dla Graczy ten plugin ma jeszcze tam parę funkcji jak ci zależy na nim napisz pw dam nazwę :)

Opublikowano

Przykładowo ten plugin: http://www.youtube.com/watch?v=k82bXFAyknc - TO NIE REKLAMA! DAJĘ TYLKO WSKAZÓWKĘ!

Dodam jeszcze, że podobny plugin do niego to LokiForest

Ale ten plugin który podałem ma taki -, że gdy drzewo spada to liście znikają i nie spadają razem z nim i drzewo spada automatycznie, nie tak fajnie powoli :D

Za pomoc +

Opublikowano

Paint War - wiem że to jakaś arena nwm dokładnie na czym to polega bo przed chwilą go znalazłem wiem tylko że jest kilka osób i jak biegają po arenie to kolor wełny pod nogami im się zmienianapisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...