Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra 2] [WL]

macius15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciał bym zaprezentowac serwer minecraft Kwadratowa Masakra 2

Administratorzy:KozaczekProPL1,Knajcik_PL

Oczywiście aby grac na serwerze musisz napisać podanie

Wzór Podania:

-Nick:

-Ile grasz w MC:

-Potrafisz grac w zespole?

-Dlaczego ty?

Opublikowano

Nick: Przemcio_

Staż w minecrafcie: Minecraft'a ogarniam. Gram już w niego od dawna, a konto premium posiadam od wersji 1.7.3 beta.

Potrafisz grac w zespole ?: Oczywiście, nie stanowi to dla mnie żadnego problem. Potrafię dogadać się ze starszymi graczami jak i młodszymi.

Dlaczego ja ? : Jestem ogarnięty ! Świadczy o Tym to, że byłem już administratorem na kilku duży publicznych serwerach. Lubie pomagać graczom, jestem aktywny, uczę się całkiem całkiem (ale czy to tu wgl potrzebne ;p). Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em.

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

~Przemcio_ xD

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Opublikowano

Nick: Przemcio_

Staż w minecrafcie: Minecraft'a ogarniam. Gram już w niego od dawna, a konto premium posiadam od wersji 1.7.3 beta.

Potrafisz grac w zespole ?: Oczywiście, nie stanowi to dla mnie żadnego problem. Potrafię dogadać się ze starszymi graczami jak i młodszymi.

Dlaczego ja ? : Jestem ogarnięty ! Świadczy o Tym to, że byłem już administratorem na kilku duży publicznych serwerach. Lubie pomagać graczom, jestem aktywny, uczę się całkiem całkiem (ale czy to tu wgl potrzebne ;p). Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em.

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

~Przemcio_ xD

Dodany! Juz jest start ip:s177.csrv.pl:30359 kilka osob na skype sie znalazlo jesli ktos chce byc na whiteliscie pisac podania

Opublikowano

-Nick:Covall

-Ile grasz w MC: 3-4h. Więcej w weekend

Tak

-Dlaczego ty?

Myślę że sie przydam.

Umiem robić DOBRĄ expiarke itp.

Opublikowano

-Nick:Covall

-Ile grasz w MC: 3-4h. Więcej w weekend

-Potrafisz grac w zespole?Tak

-Dlaczego ty?

Myślę że sie przydam.

Umiem robić DOBRĄ expiarke itp.

Dodany

Opublikowano

Nick:LeZin5019

Ile grasz w MC?:Od bety 1.5

Potrafisz grać zespołowo?:Pewnie, że tak, gdybym nie umiał grać zespołowo nie była by to Kwadratowa Masakra.

Dlaczego ty?:Jestem miły, uczciwy, czasem zdarza mi się klnąć, ale tylko pod wpływem agresji.Nie cheatuję i nie kradnę, gardze takimi ludzmi :D.Lubie serwery typu Kwadratowa Masakra a zwłaszcza sezon 2.Umiem dość ładnie budować jeśli będę miał wenę.

Mam nadzieję, że napisałem dość dużo żebyś mógł mnie dodać.Pozdro LeZin :D

Opublikowano

-Nick:Shevi

-Ile grasz w MC: około pół roku (nie jestem pewny)

-Potrafisz grac w zespole?Jasne :)

-Dlaczego ty? potrafię robić expiarki, ładne budowle (nie są jakieś pro ale zawsze to coś :) ) dobrze się dogaduje z każdym. :)

Opublikowano

Sory, ale ten cały Covall wbił i zaczął mnie nie wiadomo czemu z jakiej paki zabijać -.- .. Sobie spokojnie kopałem "wongiel" i zaczął mnie zabijać pod pretekstem, że mam nodusa. To pozdro ;/

//Teraz już mam bana, za brak żyć ,, się nagrałem :c

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Opublikowano

-Nick: NeRi
-Ile grasz w MC: Ponad 4lata
-Potrafisz grac w zespole? Gram tylko w zespole:) dlatego na singlu nie lubię grać.

-Dlaczego ty? Jestem sympatyczny,ogarnięty,miły mam wysoką kulturę osobistą.Ładnie buduje znam się całkiem nieźle na mechanizmach i znam wszystkie craftingi.Lubie serwery gdzie można robić wszystko.Mam dobry kontakt z ludźmi

Opublikowano

-Nick: Cookie Monster

-Ile grasz w MC:Od 1.1 kolega tez :D

Oczywiscie

-Dlaczego ty? Lubie kwadratowa masakre i chce zagrac na km2 i dlatego ze nigdy nie gralem na takim

Ps jestem ogarniety itp. ale musze najpierw sie zapoznac ;p

Za kolege

-Nick: Negatywny

-Ile grasz w MC: od 1.1

Ta :P

-Dlaczego ty:? To co moj kolega

Ps. Ja i Negatyw budujemy expiarki i to nie byle jakie! :P

mca.png

Opublikowano

Nick: xMilka

Ile grasz w MC: Gram od Alfy.

Potrafisz grac w zespole? Tak potrafie poniewaz lubie grac z kims innym.

Dlaczego Ty: Poniewaz jestem ogarniety, lubie dzielic sie moimi pomyslami, nie zabijam innych z mojej druzyny, slucham administracji, nie gram na Cheatach,nie przeklinam i co najwazniesze nie kradne. Umiem bardzo fajne, ladne budowle budowac. Ogolnie po za Minecraftem lubie grac w pilke nozna oraz plywac.

Pozdrawiam Serdecznie

xMilka! :)

Opublikowano

-Nick:
Mikimag18

-Ile grasz w MC:
Od początku

Oczywiscie

-Dlaczego ty?
Zawsze chciałem zagrać na takim serwerze. Jestem miły i potrafię grać i pomagać innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...