Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot i dziwny ban

WskoczPodKoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, łowiłem dzisiaj na 8 kont, i widziałem, że nie było GM, nagle na wszystkich okienkach pojawił się kominukat, ktoś zalogował się na twoje konto. a potem wszędzie był ban? Co mogło się stać? dzisiaj GM podchodził do mnie już kilka razy, i normalnie gadaliśmy i poszedł dalej

Opublikowano

Ale jak mógł się dowiedzieć?

Na przykład bot łowił i wyrzucał przedmioty, a Ty w tym czasie pisałeś - trzech rzeczy naraz normalny człowiek by nie zrobił. Sprawdź swojego maila i dowiesz się za co masz bana.

Opublikowano

Za każdego bota kiedyś się dostanie bana. Ja radzę uważać z głównymi kontami. Dostałem bana na 77lv za to że kumpel łowił na moim dropku w szkole.(powiązanie kont;/)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ban na pewno nałożył system .

Napisz do supportu !

Jeśli nigdy nie pisałeś zgłoszenia , to z góry Ci powiem , że musi być login i e-mail taki sam jak do konta w grze.

Jeśli to prawda co pisałeś i bana nie dostałeś od GM'a , to masz nałożony przez system .W takim wypadku ban jest na stałe i nie można napisać odwołania od bana.

Pozdrawiam Xivo

@ Jeśli pomogłem daj Like :)

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Weteran
Opublikowano

dzisiaj GM podchodził do mnie już kilka razy, i normalnie gadaliśmy i poszedł dalej

I tutaj popełniłeś błąd.

Domyślam się, że łowiłeś długo i w jednym miejscu.

Nawet kiedy odpiszesz normalnie gm'owi, ale będziesz łowił bez przerwy i w jednym miejscu, to dostaniesz bana.

GM kilka razy sprawdzi, ale jak np. łowisz już 4 - 6h, to założy Ci blokadę bez zastanowienia.

Błagam.. już enty raz widzę takie komentarze.. Ten hackshield, to jedno wielkie dno, jeszcze ani razu od czasu kiedy go wprowadzili nie dostałem z jego powodu blokady.

Fishbot od kamera jest niewykrywalny, więc gwarantuję, że bany, które dostaliście za jego używanie dał Wam GM.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Błagam.. już enty raz widzę takie komentarze.. Ten hackshield, to jedno wielkie dno, jeszcze ani razu od czasu kiedy go wprowadzili nie dostałem z jego powodu blokady.

Fishbot od kamera jest niewykrywalny, więc gwarantuję, że bany, które dostaliście za jego używanie dał Wam GM.

Nie chcę się kłócić , ale tu się mylisz . To , że ty nie dostałeś bana to nie znaczy , że hs nie działa !

Zdziwiłbyś się ile jest banów za FB nałożone przez system. Co do Fb kamera , to jest wykrywalny , ale nie tak jak inne .

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Weteran
Opublikowano

Nie chcę się kłócić , ale tu się mylisz . To , że ty nie dostałeś bana to nie znaczy , że hs nie działa !

Ciekawe, używam już cheatów dobre parę lat, to może hackshield u mnie nie działa? ...

Co do Fb kamera , to jest wykrywalny , ale nie tak jak inne

Nie ma się co tu kłócić, każdy ma swoje zdanie, według mnie nie jest wykrywalny, mam na to dowody, w postaci łowienia na jednej postaci ponad 4 miesiące i dalej na niej łowię.

Piszcie co chcecie, ale żeby dostać blokadę za logi, to trzeba się bardzo postarać..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

@C.J

Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Co ile powinienem zmieniać miejsce łowienia?

Nie ma bana za łowienie ciągle w tym samym miejscu , tylko za ilość ryb i czas , robienie kilku rzeczy na raz .

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

@C.J

Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Co ile powinienem zmieniać miejsce łowienia?

To nie ma znaczenia, po prostu musisz uważać, aby nie zostać złapanym 'na gorącym uczynku.' Wybieraj miejsca, w których jest trochę ludzi i staraj się nie łowić w nienormalnych godzinach (czytaj: kiedy wszyscy śpią). ;-)

Opublikowano

Polecam Ci łowić w takich miejscach gdzie jest dużo ludzi. Wtedy masz lajt, a tak jak GM Cie zobaczy samego łowiącego przez 4h to się nie dziwię :P

Btw. przez co uruchamiasz metka jak bocisz?

Weteran
Opublikowano

Co ile powinienem zmieniać miejsce łowienia?

Według mnie z 2-3 godziny.

Dobrze jest łowić w miejscu, gdzie jest masakrycznie duża ilość osób.

PAMIĘTAJCIE, ludzie nie mogą Wam NIC zrobić.. chyba, że na was doniosą do GM, który sprawdzi, czy rzeczywiście piszą mu prawdę.

Cytuję GM "gracz nie jest zobowiązany odpowiadać drugiemu graczu, gdyż może go np. nie lubić".

Zatem wystarczy spojrzeć, czy jakiś GM nie jest online, napisać do niego czy coś i można swobodnie sobie łowić w mieście.

Nie martwimy się o ludzi, o to co do nas piszą. Jeżeli już GM Was zaczepi, uda Wam się go spławić, to polecam zaprzestać łowienia na moment.

Odczekać trochę, najlepiej z godzinkę, może trochę dłużej.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tytuł mnie rozbił.. używasz bota to nie dziw się, że dostajesz bana. Wcześniej czy później tak to się zakończy..

Opublikowano

Napisz do supportu !

Jeśli nigdy nie pisałeś zgłoszenia , to z góry Ci powiem , że musi być login i e-mail taki sam jak do konta w grze.

Jeśli to prawda co pisałeś i bana nie dostałeś od GM'a , to masz nałożony przez system .W takim wypadku ban jest na stałe i nie można napisać odwołania od bana.

Pozdrawiam Xivo

@ Jeśli pomogłem daj Like :)i po co ma im zawracać dupę odwołując się od bana jak hackował ? nic mu to nie da..

dostałeś bana przez Hack shielda czy jak to się tam na PLu nazywa..

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie oplaca sie uzywac fish bota. Strasznie sprawdzaja. Ja lowilem przez 3 dni i codziennie gm do mnie zagladal. Fartem udalo mi sie zawsze odpisac i sobie poszedl. Ale 4 dnia mi sie nie udalo... i poszedl ban na e-mail. Nie sprawdzilem tego wczesniej a jedna postac polaczona byla z postacia na ktorej byl truciak +9 :) no ale mam za swoje i teraz nie uzywam:)

u1lc.png
Opublikowano

Na pewno nie otrzymasz bana za miejsce połowu lecz za to co np. zrobiłeś.

Ja bym się nie dziwił jeżeli dostałem bana mając włączone boty.

Sprawdź skrzynke za co. Ja sądzę ,że GM wyczuł Cię lub napisać mógł na inne konto a tam mu nie odpisałeś więc zbanował tamto i sprawdził powiązane z nim konta i mógł zbanować. Najlepiej zmieniaj te miejsca połowu tak co 1/2h.

Opublikowano

Ehh, jak FB Ci wyrzucał przedmioty, albo nie odpisywałeś na 1 z konta. To wystarczy ze spr IP i logi i Cie złapał.. Normalne ^^. Jak łowiłeś na 7 kont to było duże ryzyko że Cie wykryją.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jeżeli wysłałeś wiadomość do gm'a w tym samym czasie co wyjąłeś rybę to sie nie dziw ;p

Może to i byc offtop, ale co tam...

Czasami bany są po prostu przez głupotę, gdzieś czytałem, że ktoś normalnie odpisywał Gm'owi, ale ten zapytał się czy te postacie łowiące obok są też jego. Oczywiście geniusz potwierdził, że na nich łowi, więc czasami nie ma się co dziwić, że dostało się bana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...