Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy kiedykolwiek awansuje ?

Erotoman1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mam tego dość po prostu nie potrafię wytrzymać znowu przegrywam rankedy

Specjalnie poszedłem Talonem na mid'a aby pomagać na topie i na bocie i jakoś wyccarować tą gre ale nosz kurwa nie da się

miałem lux na lini którą jechałem i wgl 0 farmy miała ich junglera tak samo niszczyłem w jungli

jedynie miałem problem z topem bo tam darek siedział a my mieliśmy upośledzoną Riven która w 10 minucie staty 0.5 miała

na bocie był Ashe z leoną vs Ez + Nami jungler nasz to jax a ich Rengar.

Team był tak upośledzony że się kurwa grać nie dało ja starałem się farmić gankować i łapać kile a oni ? kurwa nic stali i nic nie robili a jak gankowałem to mi jeszcze pisali KS.

W mid jak i late ciągle to ja musiałem inicjować TF no bo kurwa JAX z Riven i LEONą spierdalali za mną a ashe to kurwa junglowała pod pretekstem że ma mało farmy w 20 minucie 50 farmy to samo jax riven... dobra ale chuj piszę im żeby ashe wpierdoliła ulti a wtedy jax riven i leona zaczną napierdalać stunami po czym ja rozkurwię eza lux i nami no ale kurwano japierdole Ashe wolała jebać ulti na wilki ...

a tamte nupki biegały za mną i tylko pisały żeby sobie kupił itemy pod heala i zrobił się na AD tank ... dobra wkurwiłem się i od tyłu ich zaszedłem upierdoliłem 4 fragi i został darius który zakurwił mnie tym ulti a te nupy w 4 nie umiały sobie z nim poradzić i jak tu kurwa grać ???

Moje staty 15-9-7 268 farmy

a w teamie wyglądalo to tak 27 - 45 dla przeciwników

Piszecie kurwa że można samemu wycarować gre no ale ja jakoś tego nie widzę 5 vs 1 gdzie ja rozpierdalam 4 a oni nie umią 1 zabić ???

Jak wyjść z tego jebanego bronze 3 ?

Opublikowano

Link do Lolkinga pls.

Zobaczymy czy przegrywasz przez to że jesteś słaby, czy przez team. (chociaż odpowiedź na to już raczej znamy ;))

Btw: nawet jak team nie chce inicjować, to po co Ty inicjujesz?

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...