Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorfeuszMT2 [Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KU czyta się co 1 min .... ;)

fajnie, a serwer bedzie kiedys online?

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Jako były GM Kyoraku mogę wystawić krótką opinie o tym serwerze. Administracja... [HA] Klaudyś, Nancy. 15 latka, zawsze wygadana... czyli więcej gada niż robi. Jeżeli chodzi o umiejętności co do obsługi całej maszyny są zerowe. [HA]Koichi... jest spoko, ale Cay(Cayliente,ZuaDziewica) omamiła go jak i podaną wyżej Klaudie, przez co jego nastawienie zmieniło się od razu. [GA]Avanger20(Patryk). Heh za co masz GA ;O I Ty masz niby 24 lata i chodzisz z dziewczyną która ma ledwie 17 lat..[HA]Sciens mhm spoko jesteś, starasz się, pomagasz. [GM]NihilNovi mhm quester z Ciebie dobry i pomocny też jesteś. UWAGA!!!! ZuaDziewica, Cay,Cayliente jest to KUR**** która skłóciła mnie z teamem. W sumie zostałem wyrzucony przez to że za nią latałem na /inv i obserwowałem.Ja poprostu wykonywałem swoją pracę. Cay.... DDOSY szły wczoraj do 2.00 w nocy od kumpla w Ciebie.Hehe pakiety tylko po 1 mb możemy więcej :D Na TS 20 osób powiedziało mi o tych wyczynach z Bambuskiem i FuBu na balmorze ;D Masz 5 kolejnych wrogów do kolekcji :D Napiszesz "nie boje sie.." Tak?A chcesz dostać ddosy z 4 maszyn dedykowanych? Masz przerąbane Cay na serwerze jak i w grze.Do każdych ludzi którzy są w administracji jakiegokolwiek serwera Cay,ZuaDziewica jest to franca która chce dobrać wam się do dupy obrobić ją a potem skłócić cały team. Nie polecam serwera ze względu na błędy w grze jak i na administrację. Gracze ciągle tracą EQ,Cofki,wyłączanie serwera. Nie polecam były GM Kyoraku ;)

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Jako były GM Kyoraku mogę wystawić krótką opinie o tym serwerze. Administracja... [HA] Klaudyś, Nancy. 15 latka, zawsze wygadana... czyli więcej gada niż robi. Jeżeli chodzi o umiejętności co do obsługi całej maszyny są zerowe. [HA]Koichi... jest spoko, ale Cay(Cayliente,ZuaDziewica) omamiła go jak i podaną wyżej Klaudie, przez co jego nastawienie zmieniło się od razu. [GA]Avanger20(Patryk). Heh za co masz GA ;O I Ty masz niby 24 lata i chodzisz z dziewczyną która ma ledwie 17 lat..[HA]Sciens mhm spoko jesteś, starasz się, pomagasz. [GM]NihilNovi mhm quester z Ciebie dobry i pomocny też jesteś. UWAGA!!!! ZuaDziewica, Cay,Cayliente jest to KUR**** która skłóciła mnie z teamem. W sumie zostałem wyrzucony przez to że za nią latałem na /inv i obserwowałem.Ja poprostu wykonywałem swoją pracę. Cay.... DDOSY szły wczoraj do 2.00 w nocy od kumpla w Ciebie.Hehe pakiety tylko po 1 mb możemy więcej :D Na TS 20 osób powiedziało mi o tych wyczynach z Bambuskiem i FuBu na balmorze ;D Masz 5 kolejnych wrogów do kolekcji :D Napiszesz "nie boje sie.." Tak?A chcesz dostać ddosy z 4 maszyn dedykowanych? Masz przerąbane Cay na serwerze jak i w grze.Do każdych ludzi którzy są w administracji jakiegokolwiek serwera Cay,ZuaDziewica jest to franca która chce dobrać wam się do dupy obrobić ją a potem skłócić cały team. Nie polecam serwera ze względu na błędy w grze jak i na administrację. Gracze ciągle tracą EQ,Cofki,wyłączanie serwera. Nie polecam były GM Kyoraku ;)

Jeszcze jakbyś wiedział jak się robi te "Twoje DDoSy" Jesteś śmieszny pisząc takie bzdury, wyrzucili Cię z teamu i musisz hejtować odrazu cały serwer? Ciekawe co byś mówił jakbyś nadal u nich był...

Opublikowano

Serwer upadł.Dziękujemy legionowi ;) Pozdrawiam były GM Kyoraku ;)

CZy to Prawda czy po prostu chcesz aby serwer upadł po tym jak zabrano ci Posadę GameMastera ?

Alistria.eu

Opublikowano

Prezentacja ciekawa ale serwer nie dla mnie ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...