Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z słuchawkami! :<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z słuchawkami. Jak podłączyłam z przodu nic nie działało i ok podłączyłam z tyłu i jest info, że zostały podłączone, wchodzę na youtube i nadal leci mi dźwięk z głośnika, wchodzę w "dźwięk" Ale nigdzie tam nie widać mikro, w menadżer realtek HD auto (czy jakoś tak) w zakładce głośniki i zaawansowane mam ustawione w urządzenie odtwarzania to 1 i w nagrywania też to 1 (czyli chyba dobrze) help !:<

Dobra coś nikt nie odpowiada to lece na inne fora..

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

Sprawdź czy wsadzasz w odpowiednie porty, jednak jeżeli dobrze wsadzasz (przynajmniej tak wniosku z drugiej części twojej wypowiedzi) to być może, może masz te porty uszkodzone w jakiś sposób, pobaw się troche kabelkami, pokombinuj, powodzenia ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

@up....dobrze wsadzam.. i co ja mam z tymi "kabelkami" pokombinować jak zielona jestem. Do du*py sobie je wsadzić??..

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

np. spróbuj wsadzić inne słuchawki, w tedy przynajmniej wywnioskujesz, czy to problem z portem w komputerze, lub z danymi sterownikami, czy to może twój sprzęt odważający muzykę szwankuje ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...