Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Postęp w robieniu serwer no-hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj robilem server,lecz mi nie wychodzilo.Dzis.Wlaczylem swoj serwer.I patrze pisze NORM ;O ,lecz blad polaczenia.Co moze byc przyczyna ?

NAVICAT DZIALA

FILEZILLA DZIALA

w maszynie w network ustawione : Bridget Adapter ---> NVIDIA nForce 10/100Mbps Ethernet

Serwer mam rowniez polaczony z portalem no-ip gdyz mam zmienne ip;P

Wylaczylem serwer bo poszedlem cos innego porobic.Teraz znow wlaczylem i wyskoczylo takie cos.I nadal navicat i filezilla dziala lecz do serwera nie moge sie zalogowac

Jeszcze w navicacie w tabelce account dwie tabelki nie dzialaja block_exception i iptocountry.ale na no hamachi nie sprawialo to problemu

Nastepny krok jest taki ze server minecraft no hamachi udalo mi sie zrobic ;] i w statusie pisze ze jest wlaczony gdy go ''dodam do serverow,lecz nikt nie moze wbic a na CanYouSeeMe pisze ze port 25565 jest zamkniety chociaz na 100% go odblokowalem..Czekam na odpowiedzi

OBOK CH PISZE : NORM : lecz gdy sie loguje pisze blad polaczenia HELP :( SERVER MINECRAFT UDALO MI SIE POSTAWIC NA RUTERZE TO TO TEZ PEWNIE SIE UDA TYLKO POTRZEBUJE POMOCY,

ie068n.jpg
Opublikowano

U mnie też takie coś było. Spróbuj wpisać byle co w login i hasło i zobacz czy pisze tobie Nieprawidłowy login lub hasło ;p

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

U mnie też takie coś było. Spróbuj wpisać byle co w login i hasło i zobacz czy pisze tobie Nieprawidłowy login lub hasło ;p

Przeciez napisalem ze jest blad polaczenia -.- ? To po co mam wpisywac pasy....

ie068n.jpg
Opublikowano

Porty logowania ON ?

ta

przejrzyj MySql mozliwe ze ip zle podales albo cos, albo wlasnie porty :P

W navicacie i filezilli nic nie ruszalem.Porty w routerze na stronie odblokowane.W koncu by nie pisalo NORM no nie ?

ie068n.jpg
Opublikowano

Zamień w game taki sam pong jaki masz w bince.

Pong mam dobry -,- Jak sie nie znasz to po co piszesz ? Pong jest zly to wtedy by pisalo zostaniesz polaczony... a ja mam blad polaczenia

ie068n.jpg
Opublikowano

Sprawdź pong w kliencie . (ewentualnie porty port map , w ruterze czy odblokowałeś + zapora.) (antywirus).

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odświerzam kotleta ale też mam problem jak kolega z tym że serwer raz chodzi raz nie (teraz nie) pisze norm ale nie można wchodzić. Tak jakby logowanie padało ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...