Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponownie kilka pytań :D

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy daggerem jest jakiś łatwy sposób na zarobek? Chodzi czy on ma jakiś sposób którego np. ktoś nie ma, albo ma w czymś łatwiej. ( mam 40lvl wirujace i szybki na m )

2. Mam fms'a 36sr 10% orki 3% omdlenie i jakie KD włożyć do expa?

3. Gdzie mógłbym expic jak ogarniam spokojnie BO bo słabo leci xD (tak wiem narzekam :P)

4. Na czym w is sie najlepiej zarabia?

5. A no i może ktoś wie z którym s połączą s22

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

1. Czy daggerem jest jakiś łatwy sposób na zarobek? Chodzi czy on ma jakiś sposób którego np. ktoś nie ma, albo ma w czymś łatwiej. ( mam 40lvl wirujace i szybki na m )

3. Gdzie mógłbym expic jak ogarniam spokojnie BO bo słabo leci xD (tak wiem narzekam :P)

1. Szczerze , nie mam pojęcia

2. Ja bym włożył śmierci i potwora

3. Kup pd i na bo szybko wbijesz lv , tak przynajmniej do 48 , potem na v1 możesz iść , bo na 40 na v1 albo nie ogarniesz , albo nic Ci nie poleci bo mały lv ;)

4. Kupony na sm

5. Tego chyba jeszcze nikt nie wie (jeszcze nie wiadomo czy administracja ma jakieś pomysły)

HB5fLf7.png

Opublikowano

1. Zapytaj w tym temacie (możesz pójść na Lorda, zarabiać na bossach z Poliformią, itp):

Nie wiesz jak zarabiać? Zapytaj tutaj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

2. Kamień Duszy Potwora +4 oraz Kamień Duszy Śmierci +4 (doda Ci to więcej DMG przy expieniu oraz szansy na kryta).

3. Na 40 lvl najlepiej poleci na Orkach na BO, jednak możesz też pójść do V1. Pytaj tutaj:

Nie wiesz gdzie Dropić/Expić? Napisz tutaj - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

4. Nie ma teraz takich przedmiotów, najlepiej sprzedawać Przepustki do V2, Kupony na SM podczas eventów (tak jak napisał kolega wyżej) lub zmieniać bony w wartościowych przedmiotach i je sellać.

5. Nie wiadomo. :-)

Opublikowano

1. Czy daggerem jest jakiś łatwy sposób na zarobek? Chodzi czy on ma jakiś sposób którego np. ktoś nie ma, albo ma w czymś łatwiej. ( mam 40lvl wirujace i szybki na m ) Postać ogólnie dobra do PVP więc nie za bardzo

2. Mam fms'a 36sr 10% orki 3% omdlenie i jakie KD włożyć do expa? KD Potwora

3. Gdzie mógłbym expic jak ogarniam spokojnie BO bo słabo leci xD (tak wiem narzekam :P) Temat Zbiorczy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Tak, ninja ma to do siebie, że ludzie sprzedają tanio itemy (łuk na 30lv) spróbuj kupić taki 40sr+ i zabijaj bossy na poli.

2. Standardowo, krytyk (śmierci) i potwora

3. Najlepiej na PD z IS i z lasu do 50 na BO, potem od razu V2 (w V1 się po prostu nie opłaca)

4. Kupony SM, chyba tylko nimi da się handlować

5. Zobaczysz po fuzji :)

Opublikowano

1. Czy daggerem jest jakiś łatwy sposób na zarobek? Chodzi czy on ma jakiś sposób którego np. ktoś nie ma, albo ma w czymś łatwiej. ( mam 40lvl wirujace i szybki na m ) Na 75lvl dopiero się daggerem zarabia na bossach przy uzyciu poli. Pozostaje Ci jedynie dropek 35lvl do m2

2. Mam fms'a 36sr 10% orki 3% omdlenie i jakie KD włożyć do expa? KD POTWORA I KRYTYKA

3. Gdzie mógłbym expic jak ogarniam spokojnie BO bo słabo leci xD (tak wiem narzekam :P) Kazdy narzeka na EXP, Exp na Bo do póki bedziesz mógł expic w v1/v2

4. Na czym w is sie najlepiej zarabia? Szczerze? Na niczym nie zarobisz, od czasu do czasu jakies skrzynki mozna kupic, a potem w grze sprzedac.

5. A no i może ktoś wie z którym s połączą s22 Łączyć servery maja w pierwszyk kwartale 2k13r. czyli nie dlugo. Wiedz ze nie wiadomo czy s22 bedą wgl łaczyc.

Opublikowano

Wolfix to ty ?

1.Wódz orków możesz dropić kamole ogólnie nie ma ...

2.Potwora i Expa

3.Na v1 jak na bo słabo

4.Fryzy

5.Nwm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...