Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lufa precyzyjna czy lufa zbliżeniowa?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie dają... Do niemal każdej niecelnej z natury broni precyzyjna będzie jak ulał, w tym wypadku też radzę ją wybrać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Up.

W to, że bez cheatów, to uwiężę, bo 20/15 to nie są jakoś ostro wykoksowane staty...

A jak ja widzialem ziomka 92/2 to tez normalne staty xD?

Opublikowano

precyzyjna xD zasięg gówno daje do innych broni niż sniperki.... tyko szybkość pocisku as-va jest na mae odegości więc sobie raczej poradzisz nawet i bez dodatków a na daeki dystans nie campisz to może i na szybsze strzeanie jednak stawiać? ^^

YAY

Opublikowano

precyzyjna xD zasięg gówno daje do innych broni niż sniperki.... tyko szybkość pocisku as-va jest na mae odegości więc sobie raczej poradzisz nawet i bez dodatków a na daeki dystans nie campisz to może i na szybsze strzeanie jednak stawiać? ^^

Zasięg do sniperki to największe gówno, jakie może być.

Poczytaj co daje luneta zasięgowa, żeby zwiększyć praktyczny zasięg (w metrach), to sniper potrzebuje lufę precyzyjną.

436951440626370320491.png

Opublikowano

pfff 100+ na RUSH shaq to jest średni wynik jak na tą mapke...miałem gdzieś x2 razy na medyku sytuacje że miałem 115/5-10 jakoś tak.... w połowie mapki? jakoś tak.... raz na enginierze ..... to nie sztuka troszke gry tylko..... z wielką chęcią zrobiłbym to samo i dał wam screena ale nie mam zamiaru się w to gówno bawić przy takim kompie :) tylko zazdrościć osobom które mają zajebiste kompy a stat 20/10 im trudno zrobić...

@TOP

predator jest najlepsza do broni enginier/medyk/assult :) dla snipera precka

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...