Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacki

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, widziałem typów którzy jada na aimbocie i wallu czy ma ktos moze cos takiego?

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Chodzi hack Zea'sa na servach bez PB, czyli na oficjalnych. A czytalem na unknowncheats.me, ze Zea's ma juz wersje v2, ale da nam ja dopiero jak v1 juz w pelni nie bedzie dzialac :D

Opublikowano

Wiem że to forum od chetow bugów i innych dupereli. Ale po co wy chcecie psuć gre... To jest tylko zabawa. Nie musisz być najlepszy żeby sie dobrze bawić. Gdybys sie nauczył grac to byś miał beke z wszystkich bo by pisali ze masz hacki a ty po prostu jestes PRO. Albo weź sobie chlupnij z 5 piwek, to bedziesz mial pompe nawet ze swoich dedów. :P Nie psujcie tej gry, wystarczy że psuje ja EA.

Przepraszam za spam, ale mnie denerwuja takie ludzie. <3

98536577623773438248.png

Opublikowano

Do autora tego tematu,

Nie graj z hackami, zobacz czemu tak mówie:

1. Dostaniesz bana na GGC-Stream.net chociażby i już nie pograsz sobie spokojnie bo 3/4 serwerów jest zabezpieczony tym GGC lub Blacklistą PB

2. Jak sie przyzwyczaisz do gry na cheatach to potem bez nich nie będziesz już tak koksił.

Opublikowano

Tak dla przypomnienia to forum to multi player cheats, wiec z takimi tekstami typu nie hackuj to na inne forum sobie idzcie. Ja np. gralem pierwszy dzien na wallhacku i znam juz chyba wszystkie campy na karkandzie i omanie, a takto bym szukal tego miesiac.

@Edit

I jak nie robisz takich rzeczy jak zabicie 5 osob w 2 sekundy, gdy musisz sie obrocic o 360 stopni, to bana nie dostaniesz.

Opublikowano

2xUP: Dobrze mówisz, przez te czity nie da się grać,co serwer to aimbot, na szczęscie latam heli i myśliwcem więc mi nie grożą.

Ja w counter strike na początku miałem non-steam i grałem bez czitów i byłem niezły, późnie były spotkania na lanie w szkole po lekcjach i tam też kosiłem,

niestety moja ciekawość była niezaspokojona i zaczołem grać na wh i aimie.Dzisiaj jestem totalną lamą ale kupiłem csa na steama i nie gram na czitach :).

Opublikowano

Tak dla przypomnienia to forum to multi player cheats, wiec z takimi tekstami typu nie hackuj to na inne forum sobie idzcie. Ja np. gralem pierwszy dzien na wallhacku i znam juz chyba wszystkie campy na karkandzie i omanie, a takto bym szukal tego miesiac.

@Edit

I jak nie robisz takich rzeczy jak zabicie 5 osob w 2 sekundy, gdy musisz sie obrocic o 360 stopni, to bana nie dostaniesz.

Obrót o 360°?

Gdzie tu się wstawia ikonkę z facepalmem?

@Topic.

I nie graj na głównym koncie, bo będzie ci przykro, jak stracisz ewentualną kasę w nie wpakowaną...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Obrót o 360°?

Gdzie tu się wstawia ikonkę z facepalmem?

@Topic.

I nie graj na głównym koncie, bo będzie ci przykro, jak stracisz ewentualną kasę w nie wpakowaną...

Chodzi mi o to, ze jednego zabijasz przed soba, potem 60 stopni w prawo, i tak dalej, az wracasz do pozycji wyjsciowej i masz +7 killi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...