Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze Auto za SB?

Dominik717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jest to po prostu Lamborghini Aventador. Szybkie, pewne w prowadzeniu i piękne. Każdy poradzi sobie z jazdą nim.

Jedynym sensownym rywalem jest F1 ale jak dla mnie nie prowadzi się tak przyjemnie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ogółem najlepszy jest Aventador, według mnie nawet McLaren F1 mu nie dorówna, ze względu na prowadzenie, chyba że na jakiejś w miarę prostej i mało krętej trasie.

Świetne jest też Porsche 911 GT3 RS, może z Aventadorem nie wygra, ale z resztą da sobie radę.

W pościgach najlepszy jest Ford Mustang RTR-X, duża masa i o dziwo znakomite prowadzenie.

Opublikowano

Wg mnie brakuje w temacie podziału na klasy, ponieważ w niższej klasie nie pojedziemy autem z klasy A lub S. Jeżeli jednak pytasz o klase S to aut jest niewiele i odpowiedzi powyzej sa jak najbardziej słuszne

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Chrzanicie ze ten Aventador to takie cudo a musze przyznac ze nawet moim MP4-12C czesto je wyprzedzam wiec nie powiedzialbym ze to takie cudo ale napewno sie zalicza do lepszych. Co do najlepszego samochodu za sb to moim zdaniem jest to obecnie F1.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...