Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeszcze szybsze wyrobienie premium za znajomych

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przedstawiono wam sposób w którym za pomocą bota można wybocić daną ilość kont ale jak zauważyłem macie tam jazdy dotyczące sprawy z IP :) W tym tucie przedstawię wam co trzeba zrobić aby się nie namęczyć a premkę mieć

1. Musimy posiadać NA SWOIM GŁÓWNYM KONCIE statek typu goliath / aegis lub cytadela ( cytadela jest do tego wręcz stworzona więc polecam )

2. Zakładamy konto z naszego linku na przeciwnej firmie do jakiej należymy ----- Ja osobiście do tego używałem opcji Okna INCOGNITO w przeglądarce GOOGLE CHROME ( konto główne na normalnym oknie, premkowe na incognito )

a) jeśli jesteśmy głównym kontem vru to zakładamy to premkowe na eic/mmo

b ) tak zakładamy je z tego samego IP

c) tych kont zakładamy o jedno mniej niż wymagane jest do premki !! ( jeśli trzeba 5= zakładamy 4 .... 10= 9 .... 25=24)

3. Swoim głównym kontem lecimy na wrogą bazę tudzież mapę na której znajduje się konto premkowe ....

4. Ubijamy kontem premkowym konto główne .... konto główne pada klikamy naprawę w miejscu/na porcie i lecimy do premkowego i powtarzamy czynność aż do osiągnięcia 7 lvl konta premkowego

5. GDY JUŻ SAMI SOBIE ZROBIMY 4 KONTA NA 7 LVL ...... prosimy jakiegoś znajomego aby zarejestrował się z waszego linku i on was ubił tym kontem premkowym na swoim kompie ( wchodzimy na TS zagadujemy kolege z klanu i powtarzacie czynność )

TaDaaa :) Mamy premeczkę na miesiąc w niespełna 10-15 minut..

Podsumowanie: Sami robimy na swoim IP 4 konta do 7 lvl przykładowo moim sposobem , to konto premkowe numer 5 musi być już wbite z innego IP najlepiej gdyby kolega z klanu was poubijał premkową pchełką :) Swoje 4 konta robimy na dwóch przeglądarkach lub tak jak ja ... Google Chrome + opcja okno incognito

Działa , sam korzystałem.

Pozdrawiam

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

p.s -5% proszę :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Fajny tut, niektórym może się przydać.

Ostatnio dużo pytań odnośnie IP przy tworzeniu kont premkowych.

P.S. Robiliśmy to razem na CZ3 xD

Opublikowano

Spoko, jeśli raz zrobiłem 5 z 1 ip, i nie dostałem premki, to jeśli kolejne 4 będą z tego samego, a 10 będzie z innego ( proxy, klan, w/e ) to zaliczy mi ten 2 bonus czy to już nie ma co robić dalej?

Opublikowano

Spoko, jeśli raz zrobiłem 5 z 1 ip, i nie dostałem premki, to jeśli kolejne 4 będą z tego samego, a 10 będzie z innego ( proxy, klan, w/e ) to zaliczy mi ten 2 bonus czy to już nie ma co robić dalej?

4 kolejne z tego samego IP ... a 10 z IP gracza który Ci jeszcze konta premkowego nie robił ....proxy nie polecam

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ile razy trzeba paść golcem ?

Tyle aż osiągniesz 7lvl na koncie do premki..

Opublikowano

Ile razy trzeba paść golcem ?

3 Goliathy - 307.200

4 Goliathy - 409.600

7 level - 320.000

Więc 3 goliathy i mapa tutorial oraz 5 strunerów, lub 4 goliathy.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

robiłeś wszystko wedle zaleceń ? 5 konto zostało zrobione z innego IP ? Musisz odczekać trochę czasu zanim Ci premkę doda

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wszystko się niby zgadza i premkę się dostanie... i tak za pierwszym podejściem mi się udało czyli za 5 zaproszeń, za 10 tak samo ale przy 25 niestety ten myk nie działa i design mi przepadł :-( , lepiej używać proxy, vpn a jeszcze lepiej u jakiegoś znajomego i nie wszystkie konta na raz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no w poradniku pisze że ostatnie ma być z innego IP

no to niech jakiś kolega z innego komputera Ci zrobi to ostatnie konto o to tu chodzi

1371988330-U644589.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...