Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Prywatny Serwer

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szukam WR priv takiego na którym sa flesch miny m14 itp itd bo na WRPSP niestety nie ma ... jezeli ktos zna takiego priva to prosze o pomoc

64l7.png

Opublikowano

Zakladam ze chodzi Ci o nabijanie lvl'a z minami ;p Z tych co gralem, a raczej co mi dzialaly to InfinityWar. Ale jak chcesz nabijac to sie nie oplaca bo chyba szybciej tam normalnie grajac wbijesz lvle. Poza tym miny psuja gre bo wszyscy campia a na wrpsp nawet jesli ktos campi to jest "do zabicia"

Opublikowano

nie chodzi mi o lvle tylko o fajna gre a nie jak na WRPSP kazdy lata na kamikaze i to co sie uda zabic to zabije a i tak dednie

a ja szukam cos fajnego z flesminkami i m14 wiec mowisz ze na InfinityWar sa ?? a moglbys mi dac linka do srtony gownej albo do register i download?

i napewno sa tam flesh miny?

64l7.png

Opublikowano

nie,nie sadze tak po prostu lubie grac z m14 ;D i chce sobie pograc ;D nie martw sie nie jestem camperem

64l7.png

Opublikowano

Bartij polecam ci zagrać na InfinityWar

Masz m14 fleshe itd

Dostajesz na początek 5 Retaili

Jest możłiowść u nich na stronie zakupić Premium ;)

50000tys Kast

35tys NXC

Szybko sie wbija level

Jest jeszcze prae bugów dzienie po 40,50 graczy chcesz razem pograc pisz ;)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Ja nie polecam InfinityWar, ponieważ retaile się psują :) Jeżeli założymy jakąś bron na 5 slot retail Ci znika...

Ale jeżeli chcesz pograć z fleshminkami to na InfinityWar są :)

xxx

Opublikowano

Ja nie polecam InfinityWar, ponieważ retaile się psują :) Jeżeli założymy jakąś bron na 5 slot retail Ci znika...

Ale jednakże się naprawiają ;)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Oni chwilowo robią coś na serwerze bo strona jest off i serwery poczekaj jak włącza mówię ci gra jest spoko jest parę bugów ale naprawiają ;)

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

Kolego tylko przy kupowaniu czegos w is znikaja retaile,ale po relogu wszystko normalnie dziala :)

Opublikowano

@UP Mi po relogu nic się nie naprawia...

Sry za spam ;s

kolego a zainstalowałeś install2 ? w folderze C:\WINDOWS\system32\drivers\etc spróbuj jak pomogłem daj like

Opublikowano

To nie jest temat od SPAMU !!!
Autor się zapytał tylko na jakim serwerze są dane itemy. A wy wszyscy prowadzicie tutaj dyskusję na temat różnych serwerów.

Jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć proszę założyć temat albo dyskutować w odpowiednim ( czyt. WPRSP i InifnityWar )

Przepraszam autora ale temat zamykam, szerzy się niepotrzebny spam.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...