Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co trzeba zrobić by spaść o dywizję niżej

4R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Miałem silver 1 i dostałem się do 5 gier o awans. Wygrałem 3 pierwsze gry i jestem w złoto V. Teraz przegrałem 2 gry pod rząd przez trolli w teamie a supportem gry nie wycarruje ://

Ile trzeba przegrać gier by spaść o dywizję niżej?

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

jak jest się na 5 dywizji to nie można spaść niżej chyba ,że jesteś np na 3 dywizji to wtedy jak masz 0 punktów i z 0 punktami przegrasz 2 mecze to spadasz niżej

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

ja spadłem majac chyba -15 lp

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Dziękuje pięknie za pomoc :)

Także można trollować. Ja nie trace a inni tak :D hehe.

żartuje :D

Temat do zamknięcia

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

A czasem nie jest tak że po 12 dni nie grania rankedow spadasz o 1 dywizje??

Nie wiem gdzie ci takich glupot nagadali...

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

2x up - idiota.

Musisz przegrywac caly czas...

Po 28 dniach nieaktywności w konkretnej kolejce rankingowej będzie miało miejsce kilka wydarzeń. Po pierwsze, zostaniesz ukryty w rankingach swojej ligi i możesz stracić punkty ligowe w zależności od zajmowanego poziomu. Co każde 7 dni od tego momentu będziesz tracić kolejne punkty ligowe, aż rozegrasz mecz w zajmowanej kolejce.
Ilość punktów ligowych traconych po każdym okresie nieaktywności jest następująca:
Poziom diamentowy: 50
Platynowy: 35
Złoty: 25
Srebrny: 10
Brązowy: 0
Jeśli ilość posiadanych przez ciebie PL spadnie poniżej 0 w wyniku nieaktywności, zostaniesz umieszczony w kolejnej, niższej dywizji. Jeśli już znajdujesz się w V dywizji swojej ligi, spadniesz do nowej ligi o jeden poziom niżej. To obecnie jedyny sposób, aby zostać przeniesionym do niższego poziomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...