Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper Elite V2 - Failed to initialise D3D11

blacc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą Sniper Elite V2. Mianowice, gdy odpalam grę wyskakuje mi błąd i pisze " Failed to initialise D3D11"

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj zrobić te czynności, to najprawdopodobniej jedyny znany sposób na na rozwiązanie tego problemu:

1. Go to the partition where your Windows is installed (probably C:\) then go to Users > (your name) > AppData > Local > SniperV2 and delete the "Settings" file. Start the game.

2. If this wont help, go to the same folder and open the "Settings" file and change the option: ComputeShader = 1 to ComputeShader = 0. Save and start the game.

PS: If you dont know how to enable hidden folders, try the search method. Open "Computer" and in the search bar on the top right corner, type: SniperV2

• 1 rok później...
Opublikowano

Spróbuj zrobić te czynności, to najprawdopodobniej jedyny znany sposób na na rozwiązanie tego problemu:

Możesz mi pomóc mi tego SniperV2 nie wyszukuję.

Opublikowano

Nie działa ;( nie mam wgl folderu SniperV2 w Local....

01778688963580787542.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...