Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multihack expbot 2.5 nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Wczoraj ściągłem multihacka expbota 2.5..Pszy włączeniu wydawało się że normalnie działa . pokazał się cack lecz nie mogę włączyć

wszystkich opcji np . szybkość ruchu ,szybkość ataku , expbot itp. Do tego dodam że metina włączam normalnie a nie przez hacka. Jak włącze metka to włączm start multihack i wybrany proces. Proszę o pomoc. :DxD:DxD:DxD:DxD:DxD:D

Opublikowano

Cześć.Wczoraj ściągłem multihacka expbota 2.5..Pszy włączeniu wydawało się że normalnie działa . pokazał się cack lecz nie mogę włączyć

wszystkich opcji np . szybkość ruchu ,szybkość ataku , expbot itp. Do tego dodam że metina włączam normalnie a nie przez hacka. Jak włącze metka to włączm start multihack i wybrany proces. Proszę o pomoc. :DxD:DxD:DxD:DxD:DxD:D

Chodzi o Multihacka od KamerModa? To jest cheat w pythonie, dlatego prawdopodobnie coś źle wstrzykujesz. Wejdź tutaj:

www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Tam pobierz najnowszego KamerModa, wgraj go do spatchowanego klienta Metin2.pl i w grze wpisz /hack lub kliknij F6. Dodatkowo pobierz ten plik:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...