Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny opór

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pobrałem sobie dzisiaj GRO i się zaczynam wkurzać ... Czuję dziwny opór, kiedy chcę okręcić się myszką. Kombinowałem już z czułością myszki i gówno to daje....

Ten opór podobny jest do laga. Wiecie może o co kaman ?

9368_gold.png

Opublikowano

Nie kombinowałem, powiem, że identyczny problem mam w WolfTeam'ie ;c

Stery do myszki za 10 zł ? xD

no jak myszka za tyle to się nie dziw, ale spróbuj jeszcze zmienić w systemowych

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

no jak myszka za tyle to się nie dziw, ale spróbuj jeszcze zmienić w systemowych

Wy mnie zaczynacie denerwować ludzie...

Dziwne, że w grze, która nie ma wymagań mam jakieś lagi, a Crysisa 3 ciągnę prawię na very high ... Dziwne ...

Do tego muszka pięknie chodzi i nie mam jakiegoś zamuła z dupy ...

Czekam na profesjonalną pomoc, a nie stękanie, że mam dupną myszkę i to przez to, skoro to nie prawda .

9368_gold.png

Opublikowano

Dziwne, że w grze, która nie ma wymagań mam jakieś lagi, a Crysisa 3 ciągnę prawię na very high ... Dziwne ...

Czekam na profesjonalną pomoc, a nie stękanie, że mam dupną myszkę i to przez to, skoro to nie prawda .

ale spróbuj jeszcze zmienić w systemowych

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Omek czemu się unosisz... ?

Nie wydaje mi się, żeby był to problem od strony gry. Do tej pory nie spotkałem się z tym problemem, ani żadnej wzmianki o tym również nie słyszałem.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Myszka posiada czułość DPI, to jest tak jakby czułość myszy, za pomocą DPI ustaw sobie dobrze myszke ;)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Myszka posiada czułość DPI, to jest tak jakby czułość myszy, za pomocą DPI ustaw sobie dobrze myszke ;)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Istnieje takie coś jak wygładzanie myszki i przez to możesz mieć opóźnienia, tylko z tego co się orientuje w GRO nie ma opcji wygładzania myszki więc to raczej przyczyna czegoś innego ;)

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

Istnieje takie coś jak wygładzanie myszki i przez to możesz mieć opóźnienia, tylko z tego co się orientuje w GRO nie ma opcji wygładzania myszki więc to raczej przyczyna czegoś innego ;)

Tylko czego ? ;/ identyko problem mam w WolfTeam'ie. Przez to nie da się normalnie grać

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...