Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vk3002DB czy Tiger

deegreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż mam pytanie do czołgistów. mam zakupioną Vk3601H i tu pytanie co lepiej zbadac i kupic? Vk3002DB czy Tiger. z góry dzieki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Zależy od tego czy lubisz medy czy HT...

Ja bym wybrał VK ponieważ dzięki niej będziesz mógł dalej iść w medy i ciężkie.

Opublikowano

Ja bym odblokował to i to. Jeśli nie narzekasz na brak kasy to odblokuj VK i dopiero z niej Tygrysa i Panterę. Jeśli masz mało kasy to odblokuj Tigera i VK ale kup tylko Tigera. Panthere odblokujesz sobie za wolne (20k tylko) albo kupisz VK jak będzie na promocji. Na szybką promocję bym nie liczył, bo niedawno była.

76561198001815076.png
Opublikowano

To zależy od Ciebie.

Prawde mówiąc to VK i Tiger dużo się nie różnią - tym i tym jedziesz w drugiej linii (tiger czołg snajperski a medy wiadomo)

Ja wybrałem drogę przez tigera i nie narzekam :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam otóż mam pytanie do czołgistów. mam zakupioną Vk3601H i tu pytanie co lepiej zbadac i kupic? Vk3002DB czy Tiger. z góry dzieki za odpowiedzi :)

Tigera

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Szczerze. Niemieckie medy są troche tragiczne. Może nawa linia, która ma wjeść przy uptade troche je ulepszy. Moim zdaniem zbadaj sobie i to i to, ale oczywiście możesz iść w jedną linie. HT są godne polecenia. Twój wybór ;)

Opublikowano

Pokazywali w Warming filmik TIGER I VK i szczerze VK lepsza moim zdaniem dużo lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...