Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd połączenia. Pobieranie danych. Nieznany błąd.

xKasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dosyć wkurwiający problem od rana a mianowicie co jakieś 5 min lol zawiesza mi się w ten sposób że pokazują mi się błędy typu błąd połączenia, pobieranie danych, nieznany błąd etc.. i żeby wszystko działało ponownie muszę restartować clienta. Takie zawiechy mają miejsce co najgorsze podczas wybierania championów, pokazuje się coś w stylu Nieznany błąd prześlij info do riot gejs itd. a po zrestartowaniu lola okazuje się że jestem w grze jako random pick.

Ss

51612537367702352771.png

Firewall wyłączony, internet jest ok więc o tym nie piszcie.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Strupek, no do cholery zajebiste rady, jakbyś rozciął tętnicę poradziłbym ci, żebyś nakleił na to plasterek.

Sprawdź, czy internet explorer jest ustawiony na tryb Online, dodatkowo zmień jego Ustawienia Bezpieczeństwa na średnie.

Najnowszy Flash, Adobe Air? Ostatnio problemy z nimi są...

Opublikowano

Też tak mam, a szczególnie kiedy nie zaakceptuje w kolejce. Jest to dziwne, a może zwykły bug.

Opublikowano

Pomogla reinstalacja PMB.

Mozna cls

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...