Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam wersje 2.1.3 i włączam bota i pisze mi ze musze ściągnąć nową wersje to ściągnąłem i osiągnąłem wersje 2.2.1 taka jak była na download w m2bob.net i jak włączam tego bota to mi się tez włącza patcher od metina i jak daje na play to szczałka się nie zamienia w czerwony kwadrat.

Dlaczego?? i dlaczego na stronie jest do ściągnięcia 2.2.1 jak niedawno ciągadłem 2.1.3

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Zrób wszystko od początku. Odinstaluj grę i bota, zainstaluj grę, spatchuj, pobierz NETFramework, Microsoft Visual C++ oraz M2Bob'a.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to 2.1.3 była niewypałem i miała wiele bugów + wykrywało tam keyloggera. Ja się w to nie mieszam, ale po prostu pobierz ostatnią wersję dostępną na stronie M2bob.net i powinno być wszystko OK. :-)

Opublikowano

Mam premium, all przeinstalowałem i nic, włączam bota on włącza patchera a jak właczam na play to włącza gra ale bez bota a na 2.1.3 all działało cacy

@EDIT.

Juz mi all działa a możecie mi powiedzieć co ma ta nowa wersja czego stara nie miała?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...