Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana zasilaczy

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega zaoferował mi zamianę zasilaczami, ja mu bym dał mojego XFX Core 650W a on mi swojego XFX XXX 650W modularnego.

I pytanie czy mi sie opłaca, na techplanet ten Modularny jest o 2 zł droższy. Wydajność jest taka sama? Oraz czy xxx jest dobrej jakości?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Oba zasilacze stoją na dobrym poziomie i godnie reprezentują swój segment cenowy. Osobiście nie polecam, uważam że skoro nie ma potrzeby zamiany to takich rzeczy się nie robi, a uważam że to niczego wielkiego nie wniesie.

Opublikowano

Zostań przy swoim.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jeśli masz kiepską budę, to wymień na modularny (nie będzie takiego syfu z kabelkami). Jeśli masz je jednak gdzie rozłożyć, to zostać przy swoim, w końcu co moje to nie Twoje ;).

Opublikowano

Jeśli masz kiepską budę, to wymień na modularny (nie będzie takiego syfu z kabelkami). Jeśli masz je jednak gdzie rozłożyć, to zostać przy swoim, w końcu co moje to nie Twoje ;).

zalman z11 plus, mobo asrock extreme 4 z77.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

zalman z11 plus, mobo asrock extreme 4 z77.

W Z11 można ładnie uporządkować kable, wymiana nie ma sensu zwłaszcza, że tak ja @UP mówi - może to się źle skończyć ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...