Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Quinn

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, bo możliwe że coś zmienili od tej wersji na pbe .... mam nadzieje, bo szczerze mówiac świetny adc + ult ktory czyni tą postać w tfach świetną, gdybym częściej grał adc na pewno bym ją kupił ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zła nie jest, Warta Swojej ceny :>

Nawet dużo ludzi już ją ma, często na meczach widywana i to z dobrymi statami :D 12/0 miałem taką w teamie :D

WojakPL - Banned

Opublikowano

dziś grałem przeciwko niej.
Było tak Miss Fortune&Taric vs Alistar&Quin.
Zjechaliśmy Ich bez problemu na lini, ma dość spory zasięg i tyle mogę o niej powiedzieć.

Opublikowano

Ta, jest dość dobra, ma blinda, ,,niby' warda :D, AS, MS, no i chory dmg, na rankedzie przed chwilą miała tylko phatnoma, berserki i niszczyła a była out z lvl o.O

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ogólnie rzec biorąc, jest dobrym champem, warto ją mieć. Jak grałem przeciwko niej, to z początku lamiła, na 0/4 ale potem wybiła się na 24/4 :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie grałem, ale na widząc grę innych mogę stwierdzić, że jest warta kupna. Szczególnie podoba mi się jej atak który atakuje i od razu ucieka. Można tak harrasować rywala w kółko. :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jest... Zbalansowana i to tyle.

Nadaje się na topa, mida i bota, radzi sobie doskonale na midzie i topie ze względu na coś w stylu Ashe, tylko bardziej zasięgowe :)

Ma bardzo high burst, szkoda, że nie ma escape mechanismu (dobrego, ma odskok), nafeedowana robi sieczkę ze względu na obszarowe ult i chory AS

Opublikowano

Tak, ja ją kupuję. Testowałem ją trochę na PBE i opinia jest na +.

Zależy też czym wolisz grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...